background img
banner
banner

Αναβλήθηκε η συζήτηση του αιτήματος τοποθέτησης ΑΤΜ στην πλατεία

ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ

Δεν συζητήθηκε τελικώς στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου το αίτημα της τοποθέτησης ΑΤΜ στο κιόσκι που βρίσκεται στην πλατεία Αγ. Λαύρας.

Το θέμα αποσύρθηκε και ενδεχομένως θα τεθεί εκ νέου προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Να σημειωθεί ότι το υποκατάστημα Αιγίου της Τράπεζας Πειραιώς έχει αιτηθεί προς τον δήμο την τοποθέτηση ΑΤΜ στο κιόσκι της πλατείας Αγίας Λαύρας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων, δεδομένου ότι το υποκατάστημα της πλατείας πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί. Έχει ζητηθεί έτσι, να παραχωρηθεί το κιόσκι που παλιότερα λειτουργούσε ως χώρος info για να στεγάσει ATM, ενώ στον δήμο βρίσκονται υπό σκέψη για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Κατά τα άλλα, στην χθεσινή σύντομη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δ.Κ. Αιγίου, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για κοπή και αντικατάσταση ημίξερων δέντρων στο πάρκο, στη συμβολή των οδών Δεσποτοπούλων και Βασιλέως Γεωργίου, ενώ αρνητική απόφαση έλαβε στο αίτημα φυσικοθεραπευτηρίου για την χορήγηση θέσης στάθμευσης επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Επίσης, πλειοψηφία απορρίφθηκε το αίτημα για μετακίνηση κάδων απορριμμάτων στην οδό Αργυροκάστρου και Σκουφά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr