background img
banner
banner

Έγκριση δαπανών για τον φωτισμό

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε έγκριση δαπανών για παραλλαγή δικτύου ηλεκτροφωτισμού, επέκταση δημοτικού φωτισμού, τοποθέτηση στύλου και παροχή Φ.Ο.Π. προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Οι παρεμβάσεις αφορούν συγκεκριμένα σημεία της Αιγιάλειας και κρίνονται απαραίτητες προκειµένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήµατα λόγω έλλειψης φωτισµού και να διευκολύνεται η κυκλοφορία των δημοτών.

Συγκεκριμένα, ο δήμος θα διαθέσει 2.341,39 € για την διάνοιξη δημοτικού δρόμου και κατασκευή πάρκινγκ ούτως ώστε η ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει σε παραλλαγή δικτύου, στην Τοπική Κοινότητα Νεραντζιών.

Ακόμη ο δήμος θα διαθέσει στην ΔΕΔΔΗΕ το ποσό των 1.109,06 ευρώ για την τοποθέτηση ενός στύλου µετά Φ.Σ. στην οδό Παυσανίου της ∆ημοτικής Κοινότητας Αιγίου, προκειµένου να αποτραπεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων λόγω έλλειψης φωτισµού. Ανάλογο ποσό, δηλαδή 1.109,06 ευρώ θα διατεθούν για την τοποθέτηση στύλου μετά Φ.Σ. στην θέση «Κολοβό» του οικισµού Βουλωµένου της ∆.Κ. Αιγίου για τους ίδιους λόγους.

Επίσης, αναγκαία κρίθηκε η τοποθέτηση μίας παροχής Φ.Ο.Π. (Φωτισμός Οδών και Πλατειών) στη θέση «Καλαντέρι» της Τοπικής Κοινότητας Ελίκης δήµου Αιγιαλείας, με την διάθεση 293,07 € γι’ αυτό το σκοπό. Αντίστοιχο ποσό θα καταβάλει ο δήμος για την τοποθέτηση µίας παροχής Φ.Ο.Π., πλησίον της «ΑΡΤΕΝ», στην Τοπική Κοινότητα Ελίκης ∆ήµου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr