background img
banner
banner

Εξιχνιάσθηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Ακράτα

ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ 38ΧΡΟΝΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, υπόθεση απάτης, που είχε διαπραχθεί φέτος τον Μάρτιο, στα Συλιβαινιώτικα Αιγιαλείας, σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός 38χρονου ημεδαπού τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις (24-3-2017) ο δράστης μετέβη σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, στην οποία αφού προσποιήθηκε τον απεσταλμένο του υιού της, της απέσπασε το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, για να διευθετήσει δήθεν εκκρεμότητα στην εφορία.

Επιπλέον, για να πείσει την ηλικιωμένη ο 38χρονος είχε προσποιηθεί ότι μιλούσε με τον υιό της στο κινητό τηλέφωνο και ενεργούσε κατ΄εντολή του.

Στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 38χρονου, ο οποίος αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο 38χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr