background img
banner
banner

Πολύ κοντά σε επαναλειτουργία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος

ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πολύ κοντά στην επαναλειτουργία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος που βρίσκεται στην «καρδιά» της αγοράς του Αιγίου, βρίσκεται ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγίου, η διοίκηση του οποίου από την αρχή της θητείας της είχε ως προτεραιότητα την προώθηση του αιτήματος ώστε να λειτουργεί και πάλι ο ιστορικός ναός.

Έτσι, προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ μελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου. Τον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, η γραμματέας Μαίρη Χρονοπούλου και το μέλος Κωσταντίνος Ζεντέφης. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν επ’ αυτού: ΄΄Είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε να ανοίξουμε τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, με τον Εμπορικό Σύλλογο να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα λειτουργίας του. Το θετικό είναι ότι έχουμε την σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιώτατου΄΄.

Να σημειωθεί ότι στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα των άδικων διοδίων που έχουν κόψει μια πόλη στη μέση, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο, ο οποίος ήταν από τους πρώτους φορείς που αντέδρασαν για το υψηλό τέλος των διοδίων. ΄΄Έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του Επισκόπου και την δέσμευση ότι θα προσπαθήσει να παρευρεθεί στην συνάντηση των φορέων το Σάββατο΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου. Τέλος, με τον Μητροπολίτη οι εκπρόσωποι της αγοράς συζήτησαν γενικότερα θέματα που αφορούν τους εμπόρους καθώς και θέματα που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr