background img
banner
banner

Λειτουργία Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου Παιδιατρικού!

ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σε φάση υλοποίησης μπαίνουν ένα – ένα τα θέματα που έχει προτάξει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Ν.Μ. Αιγίου). Εδώ και μία περίπου εβδομάδα λειτουργεί Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο του Παιδιατρικού τμήματος, ενώ αυξάνονται και τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Χειρουργικού Τμήματος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση, στο Νοσοκομείο λειτουργεί Τακτική Εξωτερικό Ιατρείο του Παιδιατρικού τμήματος τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 9.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι και θα δέχεται παιδιά έως 14 ετών, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 1535. Η λειτουργία τού Τακτικού Εξωτερικού Ιατρείου του εν λόγω τμήματος, κατέστη εφικτή μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον νέο Παιδίατρο του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνο Μώρο, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα εφημεριών που θα καλύπτει.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Χειρουργικού τμήματος, θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι, με την έκδοση αριθμού προτεραιότητας από την Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων. Σε ό,τι αφορά τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Χειρουργικού τμήματος, πλέον αυξάνονται κατά ένα αφού αντί για τέσσερα στο εξής θα πραγματοποιούνται πέντε την εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε η διοικήτρια Γιούλη Μαμμή ερωτηθείσα σχετικά από τo “protionline.gr” προχωρούν οι διαδικασίες και για την απομάκρυνση μη χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού από το Νοσοκομείο, αφού προηγουμένως γίνει μία καταγραφή και αξιολογηθούν τα αντικείμενα. Κάπως έτσι, θα εξοικονομηθούν χώροι που μπορούν να αξιοποιηθούν για τις ανάγκες της νοσηλευτικής μονάδας. Ως προς την διαδικασία, έχει επιλεγεί ήδη η εταιρεία που θα προχωρήσει στην καταγραφή του αναξιοποίητου υλικού και την απομάκρυνση των μη χρήσιμων αντικειμένων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr