background img
banner
banner

Εξοικονόμηση χρημάτων από την ηλεκτρονική επιμόρφωση υπαλλήλων

ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Την δυνατότητα επιμόρφωσης διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, έχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου Αιγιαλείας.

Από την σύμβαση που έχει υπογράψει ο δήμος γι’ αυτό το σκοπό με εταιρεία, έχει εξοικονομήσει αρκετά χρήματα που δαπανούνταν για τις μετακινήσεις των δημοτικών υπαλλήλων, αφού πλέον δεν χρειάζεται να μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις για να παρακολουθούν τις παρουσιάσεις.

Το γεγονός ανέφερε κατά την διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοτικού συμβούλου, κάνοντας γνωστό πως υπάρχει πρόσβαση στην διαδικτυακή ηλεκτρονική πλατφόρμα παρουσιάσεων e-prostirixis της ΔήμοςΝΕΤ.

Κάπως έτσι, αντί να μετακινούνται σε άλλες πόλεις για σχετικές παρουσιάσεις, οι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν πρόσβαση μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών τους στην διαδικτυακή πλατφόρμα παρουσιάσεων για θέματα ΟΤΑ και νομικών τους προσώπων. Η πρόσβαση στο πακέτο υπηρεσιών e-prostirixis προσφέρει τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης και συμμετοχής σε δώδεκα παρουσιάσεις θεμάτων, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Συμμετοχή σε ζωντανές παρουσιάσεις μέσω του υπολογιστή τους!

Παρέχεται έτσι άμεση, συνεχής και εξειδικευμένη πληροφόρηση μέσω της παροχής ζωντανής ενημέρωσης για τις τρέχουσες νομοθετικές και νομολογιακές εξελίξεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της νομοθετικής και νομολογιακής επικαιρότητας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να βλέπουν και να ακούν τους εισηγητές ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή τους (ή μέσω προβολής με προτζέκτορα), να παρεμβαίνουν ζωντανά στη συζήτηση, μέσω τηλεφώνου, ώστε να υποβάλουν ερωτήματα, σχόλια κ.λπ., να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο απαντήσεις, να παρακολουθούν τις διαφάνειες της παρουσίασης στην οθόνη του υπολογιστή τους και να κατεβάζουν τις σημειώσεις και το υλικό της παρουσίασης. Έτσι, ουσιαστικά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, λαμβάνουν μέρος σε ζωντανές παρουσιάσεις θεμάτων, ενώ βρίσκονται στον χώρο της υπηρεσίας τους, χωρίς δηλαδή να χάνουν χρόνο και… χρήμα σε μετακινήσεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr