background img
banner
banner

Ομόφωνες αποφάσεις για θέματα καθημερινότητας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ – ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ

Ούτε ένα ούτε δύο, 27 θέματα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τού δήμου Αιγιαλείας υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Βασίλη Χριστόπουλου, τα οποία αφορούσαν άδειες, χώρους στάθμευσης και απαγορεύσεις, μετακίνηση κάδων, κοπές δέντρων αλλά και δημιουργία παιδικής χαράς στον Ελαιώνα.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής έδωσε το «πράσινο» φως για την συνέχεια, αφού όλα τα θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη της.

Συγκεκριμένα, αποφάσεις ελήφθησαν για: Ανακλήσεις αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Τ.Κ. Τράπεζας και στην θέση Εγκάλη της Δ.Κ. Διακοπτού, την απόφαση της Τ.Κ. Σελιανιτίκων περί αναγκαιότητας αγοράς οικοπέδου για χώρο στάθμευσης, την απόφαση Δ.Κ. Αιγίου περί ασφαλτόστρωσης παρόδου επί της οδού Νεστόρου στη περιοχή Σταφιδάλωνα, για την απόφαση της Δ.Κ. Αίγιου περί έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί των εργ. κατοικιών Συνοικισμού, την απόφαση Δ.Κ. Αιγίου περί έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Ποσειδώνος στην Αλυκή, για την απόφασης Δ.Κ. Αιγίου περί απαγόρευσης στάθμευσης έμπροσθεν εισόδου επί της συμβολής των οδών Ρ. Φεραίου – Γ. Κοντοπούλου & Σελινούντος στο Αίγιο, για την απόφασης της Δ.Κ. Αιγίου περί τοποθέτησης ρυθμιστικής πινακίδας (απαγόρευση στάσης – στάθμευσης) στη συμβολή με τον παράδρομο της οδού Αίνου στο Αίγιο, για την απόφαση Δ.Κ. Αιγίου περί απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης επί της οδού Φιλοθέης στο Αίγιο, για την απόφαση Δ.Κ. Αιγίου περί μετακίνησης κάδων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο & 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, για την απόφασης Δ.Κ. Αιγίου περί έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Αριστοτέλους, για την απόφαση Δ.Κ. Αιγίου περί μετακίνησης κάδων απορριμμάτων στον Γ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό στον οικ. Μυρτιάς στο Αίγιο, για την απόφαση Δ.Κ. Αιγίου περί κοπής δέντρου- κυπαρίσσι- επί του Δημ. Κοιμητηρίου στο Αίγιο και για την απόφασης Δ.Κ. Αιγίου περί λήψη απόφασης για την ανάπτυξη δικτύου πρόσβασης Νέας Γενιάς (NGA) σε αστικές περιοχές από την ΟΤΕ Α.Ε (τροποποιήσεις).

Ακόμη, ομόφωνες αποφάσεις ελήφθησαν για την τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων κατεύθυνσης προς Ι.Μ. Αγίας Τριάδας, σε σημεία της Τ.Κ. Ακράτας, περί ανάκλησης μιας θέσης στάθμευσης επί της οδού Μητροπόλεως 54 στο Αίγιο, περί μετακίνησης κάδων απορριμμάτων έμπροσθεν επιχείρησης «Σκλαβενίτης» επί της οδού Ανδρέου Λόντου 41, περί τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στην Τ.Κ. Ακράτας, περί τοποθέτησης πινακίδων και μεταλλικών πλαισίων στην παραλία της Τ.Κ. Ροδιάς, επί της απόφασης της Τ.Κ. Αιγείρας περί απαγόρευσης στάθμευσης έμπροσθεν εισόδου κέντρου ξένων γλωσσών, για την κοπή δέντρων στον οικισμό Πανοράματος της Δ.Κ. Ροδοδάφνης, στην πλατεία της Δημ. Κοινότητας Ροδοδάφνης,
επί της οδού Ευκαλύπτων 252-253 στην Τ.Κ. Λόγγου, στην Τ.Κ. Αιγών, στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου στην Τ.Κ. Τεμένης και στο 1ο Ειδικό Δημ. Σχολείο Αιγίου. Τέλος, η Επιτροπή αποφάσισε την δημιουργία εκ νέου παιδικής χαράς στην παραλία της Τ.Κ. Ελαιώνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr