background img
banner
banner

Δυναμικά προς την κάλπη!

ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ – ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Κλίμα αισιοδοξίας ότι η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση όχι μόνο θα διατηρήσει αλλά και θα αυξήσει την δύναμή της στο Επιμελητήριο Αχαΐας, επικρατεί στις τάξεις της παράταξης. Το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού, στα γραφεία του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου στο Αίγιο, εκεί όπου εκτιμήθηκε η ως τώρα κατάσταση, ενώ δόθηκαν και κατευθυντήριες γραμμές για το υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου.

Στην συνάντηση, εκτός από τον επικεφαλής Αρίστο Τηλιγάδη, τοποθετήθηκαν οι περισσότεροι υποψήφιοι και τα στελέχη της παράταξης, κάνοντας γνωστό ότι λαμβάνουν μηνύματα στήριξης από την τοπική κοινωνία που δείχνει να αναγνωρίζει τη συμβολή της Π.Α.Ε.Κ. στα επιμελητηριακά πράγματα τα τελευταία έντεκα χρόνια, φέρνοντας την Αιγιάλεια στην… πρώτη γραμμή. ΄΄Είναι γεγονός ότι οι Αιγιαλείς άρχισαν να ενημερώνονται για την λειτουργία του Επιμελητηρίου και για το πώς μπορούν να υποστηριχθούν μέσα από αυτό, με την είσοδο της Π.Α.Ε.Κ. στα πράγματα εδώ και έντεκα χρόνια. Από εκεί και πέρα, όσο η παράταξή μας γινόταν πιο δυνατή μέσα στον φορέα, τόσο μεγαλύτερα ήταν, είναι και θα είναι τα οφέλη για την Αιγιάλεια. Άλλωστε, τα αποτελέσματα της συμμετοχής της παράταξής μας στην Διοικούσα Επιτροπή είναι γνωστά και αναγνωρίζονται από τους συναδέλφους μας που γνωρίζουν τον ρόλο του θεσμού του Επιμελητηρίου΄΄, επισήμανε ο κ. Τηλιγάδης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συσπείρωση που υπάρχει γύρω από την Π.Α.Ε.Κ. και τα μηνύματα υποστήριξης που λαμβάνει όσο πλησιάζουν οι εκλογές του Δεκεμβρίου.

Για πρώτη φορά στον επιμελητηριακό «στίβο» ένα τόσο πολυπληθές αιγιώτικο ψηφοδέλτιο

Την προχθεσινή συνάντηση των υποψηφίων, απασχόλησε και το πώς θα γίνει ο προεκλογικός αγώνας για το διάστημα που υπολείπεται ως τις 9 Δεκεμβρίου, ενώ ενημερώθηκαν κυρίως οι νεότεροι, σχετικά με τις θέσεις και την φιλοσοφία της παράταξης. Εμφανές είναι και το κλίμα ενότητας που επικρατεί στην Κίνηση, η οποία απαρτίζεται από πολλά νέα πρόσωπα καθώς και από παλιότερα στελέχη – γνώστες του τρόπου λειτουργίας του φορέα, καθώς και των θεμάτων που απασχολούν τον επιχειρηματικό, επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο της Αιγιάλειας.

Άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο πολυπληθές, προερχόμενο από την Αιγιάλεια, ψηφοδέλτιο κατέρχεται στις επιμελητηριακές εκλογές, διεκδικώντας με αξιώσεις τις επτά έδρες που κατείχε η Π.Α.Ε.Κ. στην απερχόμενη διοίκηση και όχι μόνο… Υπενθυμίζεται ότι το 2011 η Π.Α.Ε.Κ. απαριθμούσε 52 υποψήφιους, ενώ σήμερα, παρότι κατέρχεται κι άλλο ψηφοδέλτιο από την Αιγιάλεια, συμμετέχει στις εκλογές με 58 υποψηφίους, έχοντας και την δεδηλωμένη στήριξη του Εμπορικού – Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, μέλη της διοίκησης του οποίου συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Π.Α.Ε.Κ. Ειδικότερα, στο ψηφοδέλτιο της Π.Α.Ε.Κ. υπάρχουν 23 υποψήφιοι στον τομέα της Μεταποίησης, 12 στο Τμήμα Υπηρεσιών και 23 στο Εμπορίου, παρουσιάζοντας σε όλους τους τομείς, μεγάλη δυναμική.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Π.Α.Ε.Κ., κυρίως μέσα από την συνεργασία της στην απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης από τους παραγωγικούς φορείς της Πάτρας και όλου του νομού Αχαΐας, που την θεωρούν υπολογίσιμη δύναμη, γεγονός που της δίνει σημαντική ώθηση και αντίστοιχη προοπτική…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr