background img
banner
banner

Λειτουργία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος επιζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Μία ακόμη συνάντηση για το θέμα λειτουργίας του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αιγίου, πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, μεταξύ του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου και του προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Λάμπη Παπαδόπουλου.

Ακόμα, παρευρέθησαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Φανερωμένης Αιγίου π. Αθανάσιος Λιακόπουλος μαζί με τους επιτρόπους του Ναού, καθώς και ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας π. Ιωακείμ Βενιανάκης.Το θέμα που συζητήθηκε αφορούσε αποκλειστικά και μόνο λεπτομέρειες για το άνοιγμα του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος. Κατατέθηκαν διεξοδικά οι απόψεις και των δύο πλευρών . Ο πρόεδρος του Εμπορικού θα ενημερώσει αναλυτικά όλο το Δ.Σ στην τακτική του συνέλευση όπου θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις.

Συμμετοχή στο «Black Friday»

Εν τω μεταξύ, ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας συμμετέχει επίσημα για πρώτη φορά στον θεσμό που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως «Black Friday». Προτρέπει όλους τους εμπόρους να κρατήσουν ανοικτά τα καταστήματά τους την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου από τις 9π.μ. έως τις 9μ.μ. αλλά και τους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις προσφορές που θα βρουν κάνοντας συμφέρουσες, έξυπνες και οικονομικές αγορές.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr