background img
banner
banner

Η Γιολάντα Τσορώνη στο Νηπιαγωγείο Αβύθου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «ΑΛΕΠΟΥ Η ΚΑΠΕΛΟΥ»

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Αβύθου, το πρωινό της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου. Μετά από πρόσκληση της εκπαιδευτικού Εύας Κανατσέλη, το σχολείο επισκέφθηκε η εκπαιδευτικός – συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη, η οποία παρουσίασε το βιβλίο της «Αλεπού η Καπελού». Κάπως έτσι, η Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού κύλησε υπέροχα και δημιουργικά για τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι είχαν φορέσει τις ανάλογες μάσκες αλεπούς για να υποδεχθούν την συγγραφέα.

Μαζί της πέρασαν μια δημιουργική ώρα με δράσεις, παιχνίδια και τραγούδια. Όπως η ίδια η συγγραφέας αναφέρει, ΄΄ευχαριστώ από καρδιάς τις κυρίες Εύα Κανατσέλη και Ματούλα για την πρόσκληση, για την άψογη προετοιμασία των παιδιών, για τη ζεστή αγκαλιά τους, για τα όμορφα συναισθήματα που μου χάρισαν! Με τόσα που είχαν ετοιμάσει, λόγω της επικείμενης επίσκεψης, αποδείχτηκαν τελικά πολύ… αλεπούδες κι εγώ ολόψυχα τους εύχομαι να είναι πάντοτε έτσι χαρούμενες και ορεξάτες!΄΄.

Άλλωστε, η κ. Τσορώνη είναι μία συγγραφέας που ξέρει να αγγίζει παιδικές ψυχές και… όχι μόνο, κι αυτό φάνηκε και κατά την επίσκεψή της στο Νηπιαγωγείο Αβύθου!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr