background img
banner
banner

Μία όμορφη γιορτή για την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ

Επιτυχημένη ήταν η 7η Γιορτή Ελιάς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου στο χώρο του ελαιοτριβείου Σελιανιτίκων, παρουσία πλήθους κόσμου. Την διοργάνωση είχε και φέτος ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σελιανιτίκων.

H γιορτή άνοιξε με την προβολή βίντεο από πασχαλινή γιορτή του 1987 με το τότε χορευτικό του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Σελιανιτίκων. Στη συνέχεια χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γονέων και ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι, ενώ μοιράστηκαν φαγητά και γλυκά δωρεάν από το μπουφέ τα οποία έφεραν οι συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θ. Παναγόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μπούνιας, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Π. Παπαγιαννακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Συμπολιτείας Ερινεού Μ. Κυριακόπουλος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αιγιαλείας Ν. Νικολακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και βοηθός Δημάρχου Ν. Θανασούλιας, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Ευ. Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σελιανιτίκων- Λόγγου Χ. Σερβές και πολύς κόσμος. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος, ο βοηθός Δημάρχου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας.

Προώθηση της υγιεινής διατροφής και διασκέδαση για τους κατοίκους

Τα μέλη των Δ.Σ., μέσω ανακοίνωσής τους, ευχαριστούν όσους συμμετείχαν, όσους παραβρέθηκαν και όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή της όμορφης εκδήλωσης. Θεωρούν ότι η Γιορτή της Ελιάς, που έχει γίνει πλέον θεσμός στο ξεκίνημα της ελαιοκομικής περιόδου, βασίζεται στο σκεπτικό της προώθησης της υγιεινής διατροφής γενικά, αλλά και με τη χρήση της ελιάς και του λαδιού που είναι η βάση της μεσογειακής διατροφής και στην περιοχή μας έχουμε πλούτο ελαιοδένρων σε μεγάλη ποικιλία, ενώ δίνει τη δυνατότητα για διασκέδαση στους κατοίκους.

Χορηγοί της εκδήλωσης, ήταν: Οινοπαραγωγοί Θ. Χριστόπουλος και Π. Δημόπουλος, χαρτικά Χ. Γαλιάτσου, καφεκοπτείο Α. Παλασόπουλος, αρτοποιοί Μαραγκόπουλος και Κραβαρίτης, οπωροπωλείο Α Δημητρόπουλος και κρεοπωλεία Γ. Κυριαζόπουλος και Β. Δρούκας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr