background img
banner
banner

Ο Νίκος Ανδρουλάκης την Τετάρτη στο Αίγιο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΞΕΚΑΛΑΚΗ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, βρέθηκε στο Αίγιο ως προπομπός της έλευσης του Νίκου Ανδρουλάκη την Τετάρτη στην πόλη μας.

Ο κ. Ξεκαλάκης συναντήθηκε με τον πρώην υφυπουργό Άμυνας Κώστα Σπηλιόπουλο στο γραφείο του, στη Μητροπόλεως και ακολούθησε ενημέρωση τοπικών παραγόντων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη, για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης που επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Αίγιο, προ διετίας είχε επισκεφθεί την ΠΕΣ, εξήγησε στην προχθεσινή συνάντηση πως ο νέος φορέας πρέπει ν’ αποκτήσει ηγεσία που να μπορεί να ξεπεράσει τη στασιμότητα που εμφανίζει αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ.

Μήνυμα από Ξεκαλάκη

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει εξαιρετική αγωγιμότητα σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες εκλογές» είπε ο πρώην Γραμματέας. Επίσης τόνισε πως η υποψηφιότητα του Ευρωβουλευτή έλκει τους νέους ψηφοφόρους και μπορεί να φέρει τον αέρα νίκης που χρειάζεται ο νέος φορέας, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που πέφτει συνεχώς. Στη συνάντηση στο γραφείο του Κώστα Σπηλιόπουλου παραβρέθηκαν, δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας, ο Βασίλης Φιλιππόπουλος και ο Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος, ένας πρώην, ο Γιώργος Φιλιππόπουλος, ο πρόεδρος της Φτέρης, Σπύρος Ζούδιος, ο τέως δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δεληγεωργόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας, Παρασκευάς Σπυρόπουλος. Επίσης στο ίδιο τραπέζι, οι Κώστας Χατζής, από το Τοπικό ΠΑΣΟΚ και ο Βασίλης Σπηλιόπουλος, νέος αγρότης.

Συνάντηση με δήμαρχο και νέους αγρότες

Ο Κώστας Σπηλιόπουλος από την πλευρά του, επισήμανε την ανάγκη για ανανέωση και ξεκαθάρισε ότι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει το προφίλ εκείνο που θα δώσει ξανά ελπίδα στον κόσμο. Η ομάδα σε συνεργασία με τον Στέφανο Ξεκαλάκη, αποφάσισαν να οργανώσουν την ερχόμενη Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο “LOSS”, στην παραλία του Αιγίου, στις 5 το απόγευμα, συγκέντρωση με αναφορά στους νέους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα, και ομιλητή βεβαίως τον Νίκο Ανδρουλάκη. Εκτός όμως από τη συγκέντρωση αυτή γίνονται ενέργειες την ίδια μέρα να συναντηθεί με το Δήμαρχο Αιγιάλειας, Θανάση Παναγόπουλο στο δημαρχείο παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής, ενώ αργότερα ο υποψήφιος πρόεδρος θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr