background img
banner
banner

Τέσσερα τα υποψήφια ψηφοδέλτια για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων

ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΓΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, που θα διεξαχθούν την μεθεπόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου στην Πάτρα, για την ανάδειξη νέου 17μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

Η ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η παράταξη του απερχόμενου α΄ αντιπροέδρου τής Ομοσπονδίας Γιώργου Βαγενά, είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες δυνάμεις και τις πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι συνδυασμοί θα είναι τέσσερις. Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εμπόρων με επικεφαλής τον κ. Βαγενά, το ψηφοδέλτιο που θα υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, καθώς και δύο ανεξάρτητοι υποψήφιοι.

Να σημειωθεί ότι από την Αιγιάλεια, υποψήφιοι για το 17μελές νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, είναι δύο. Ο απερχόμενος αναπλ. γραμματέας Σπύρος Σπυρόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, οι οποίοι κατέρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Βαγενά.

Όπως ανέφερε στο “protionline.gr” ο κ. Βαγενάς, ΄΄έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο, με αντιπροσώπευση από κάθε πόλη τής Πελοποννήσου και της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και με σοβαρότητα επιθυμούμε να συνεχίσουμε το έργο της Ο.Ε.Σ.Π.&Ν.Δ. για το καλό των συναδέλφων μας εμπόρων. Στον συνδυασμό μας συσπειρώνεται το 80% των εκλεκτόρων και είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα από την διοίκηση της Ομοσπονδίας μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον μικρομεσαίο έμπορο της περιοχής μας΄΄.

Παράλληλα, ο κ. Βαγενάς μίλησε για τον ρόλο τής Ομοσπονδίας, η οποία είπε ότι έχει δυναμική δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη στη χώρα, και από αυτήν εκλέγεται το 1/4 των αντιπροσώπων στην ΕΣΕΕ, δηλαδή περίπου 100 εκλέκτορες. Υπενθυμίζεται ότι οι αντιπρόσωποι από την Αιγιάλεια που συμμετέχουν στις εκλογές της Ομοσπονδίας και είναι υποψήφιοι ως αντιπρόσωποι στην ΕΣΕΕ, είναι οι Σπύρος Σπυρόπουλος, Λάμπης Παπαδόπουλος, Ντία Παναγοπούλου, Κώστας Ζεντέφης, Νίκος Καλιγοσφύρης, Σωκράτης Μαυρίδης και Κώστας Μπρούμας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr