background img
banner
banner

Πρόσκληση σε παράκτιο καθαρισμό παραλίας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΥΚΗΣ

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου “Άγιος Νικόλαος” σε συνεργασία με μέλη της τοπικής κοινωνίας και την υποστήριξη της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης iSea, σας προσκαλούν να φροντίσουμε τον τόπο μας!

Ο παράκτιος καθαρισμός θα υλοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στην παραλία Αλυκής Αιγίου και ώρα 11:00.

Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου “Άγιος Νικόλαος” ιδρύθηκε από ανήσυχους κατοίκους και φίλους της παραλίας Αλυκής Αιγίου με σκοπό την προστασία και την ανάδειξή της ως κεντρική παραλία του Δήμου Αιγιαλείας και της εξέχουσας βιοποικιλότητας της περιοχής που φιλοξενείται στον υδροβιότοπο της Αλυκής.

Στο πλαίσιο της ενεργούς και συνεχής δράσης του συλλόγου στην περιοχή οργανώθηκε ο παράκτιος καθαρισμός της παραλίας σε συνεργασία με την τοπική κοινωνίας και φορείς και την περιβαλλοντική οργάνωση iSea στο πλαίσιο του προγράμματος των καθαρισμών παραλίας «Φρόντισε τον τόπο σου. Κάνε έναν καθαρισμό παραλίας!».

Σημείο Συνάντησης: Παραλία Αλυκής Αιγίου.

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected] & [email protected]

Περισσότερα για τη δράση του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου “Άγιος Νικόλαος”μπορείτε να δείτε http://sillogosalikis.weebly.com/ και για την Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea https://isea.com.gr/.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr