background img
banner
banner

Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μετά από πρόσκληση – πρόταση του προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, το Παράρτημα Πάτρας της Αντικαρκινικής Εταιρείας οργανώνει, σε συνεργασία με το παράρτημα της Αντικαρκινικής του Αιγίου και τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, εκδήλωση με θέμα: «Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου», που θα γίνει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 11π.μ., στην αίθουσα «Νέοι Ορίζοντες» της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, (Πολυχρονιάδου 8), στο Αίγιο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στον καρκίνο του μαστού. Στην αναγκαιότητα της συνεχούς ενημέρωσης για το μείζον αυτό θέμα, θα αναφερθούν με χαιρετισμό τους, η πρόεδρος του Παραρτήματος Πάτρας Νατάσα Ράγιου, καθώς και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Αιγίου Νίκος Μαγκανιώτης.

Ομιλητές: Kουρέλης Θεόδωρος, Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθυντής Ογκολογικής Κλινικής Oλύμπιου Θεραπευτήριου Πατρών (Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού), Χριστοπούλου Αθηνά, Διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας Ογκολογικής Μονάδας Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών (Cancer moonshot: Tο τέλος του Καρκίνου – Mύθος ή πραγματικότητα;), Κόγκολη Μαρία Κλινική Διαιτολόγος Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Φυσικός (Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη του Kαρκίνου).


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr