background img
banner
banner

Ξεκίνησε η τοποθέτηση εορταστικών στολιδιών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε από τα συνεργεία του δήμου η τοποθέτηση των εορταστικών στολιδιών στους δρόμους του Αιγίου, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η αρχή έγινε από την οδό Σολωμού, ενώ ο στολισμός θα επεκταθεί σε όλους τους δρόμους του κέντρου αλλά και σε άλλες αρτηρίες όπως και στις κοινότητες. Επίσης, και φέτος υπάρχει πρόβλεψη για εκπομπή εορταστικής μουσικής στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίασή του το ποσό των 1.150 ευρώ, αποδεχόμενο εισήγηση του δημάρχου που ανέφερε μεταξύ άλλων: ΄΄Eν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, προκειµένου να τονωθεί η τοπική αγορά, αλλά και η διάθεση των δηµοτών µας, λόγω της οικονοµικής κρίσης που µαστίζει την χώρα µας, εισηγούµαι τη διάθεση πίστωσης προϋπολογισµού περίπου του ποσού των 1.150 € συµπεριλαµβανοµένου του ΦΠΑ σε βάρος του δηµοτικού προϋπολογισµού οικ. έτους 2017, για την ανάθεση µεγαφωνικής- ηχητικής εγκατάστασης για την εκποµπή εορταστικής µουσικής µόνο στο κέντρο της πόλης του Αιγίου, διότι η οικονοµική δυνατότητα του δήµου µας δεν επιτρέπει να επεκταθούµε και στις λοιπές ∆ηµοτικές Ενότητες΄΄.

Επίσης, για τον εορτασµό του Νέου Έτους και των Θεοφανείων το Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την διάθεση πίστωσης προϋπολογισµού περίπου 1.600 ευρώ για να καλυφθούν: Προµήθεια χαρτιού για εκτύπωση προγραµµάτων, προσκλήσεων, β) λήψη και εκτύπωση φωτογραφιών για το αρχείο του δήµου, γ) προµήθεια γλυκών-αναψυκτικών για την καθιερωµένη δεξίωση σε επισήµους καθώς και για τα Ιδρύµατα της πόλης του Αιγίου ΚΑΦΑ, Άγ. Χαράλαµπος. Επίσης πίστωση θα διατεθεί και για την εκτύπωση προγραµµάτων και προσκλήσεων για την εορτή Θεοφανείων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr