background img
banner
banner

Συναυλία προς τιμήν των μελών της Χορωδίας Αιγίου 1933

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ

Μία εξαιρετική βραδιά πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι τής Χορωδίας Αιγίου 1933 την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου στη συναυλία που δόθηκε προς τιμήν τους. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα θεάτρου της Φιλαρμονικής Αιγίου, ξεκίνησε με την βράβευση δύο εκλεκτών μελών της.

Της κ. Δήμητρας Μπούρη, η οποία κατά το παρελθόν υπήρξε και χορωδός αλλά λόγω του κοινωνικού της έργου δεν της επαρκεί πλέον χρόνος για την χορωδία και του επιχειρηματία κ. Αλέκου Θανασούλια.

Ο μαέστρος κ. Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος τους ευχαρίστησε για την επί χρόνια ηθική και υλική βοήθειά τους και τους απένειμε τιμητικά διπλώματα. Ακολούθησε συναυλία με την χορωδία νέων των μουσικών σχολών της Λειψίας Γερμανίας, η οποία εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές και πειθαρχημένες φωνές τους και το υπέροχο ρεπερτόριο τους.

Την συναυλία έκλεισε η Χορωδία Αιγίου 1933 με ευχάριστο πρόγραμμα και δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κοινού και των Γερμανών Μουσικών.

Στη συνέχεια η Χορωδία Αιγίου παρέθεσε δείπνο στη Γερμανική Χορωδία η οποία διέμενε στο «Ελληνικόν Ειδύλιον» και με την ευγενική μεσολάβηση του κ. Ανδρέα Ντρέκη συνεργάστηκε άψογα με την Χορωδία Αιγίου 1933.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr