background img
banner
banner

Συνεχίζουν την κατάληψη στο ΧΥΤΑ μέχρι νεωτέρας

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Αιγιάλειας που πραγματοποιήθηκε για σήμερα (23/11) το μεσημέρι  και οι υποσχέσεις που δόθηκαν, δεν ήταν αρκετές για να κάμψουν τις αντιδράσεις των κατοίκων για την ομαλή λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων. Οι εκπρόσωποι των κατοίκων, έφυγαν το απόγευμα από το Αίγιο χωρίς να δώσουν απάντηση, αφού εκκρεμούσε η προκαθορισμένη αποψινή λαϊκή συνέλευση για το «φλέγον» θέμα.

Στη συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και είχε μεγάλη συμμετοχή, συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτάσεις της δημοτικής αρχής για αναβάθμιση του ΧΥΤΑ στους Αμπελόκηπους. Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, Γιώργος Γιοβάς, με τους κατοίκους να παίρνουν το λόγο εκφράζοντας τους προβληματισμούς τους για το αν υποσχέσεις θα γίνουν πράξεις. Αποφασίστηκε λοιπόν η προσωρινή συνέχιση των κινητοποιήσεων με την κατάληψη στο ΧΥΤΑ στη Τ.Κ. Αμπελοκήπων, και όλοι έδωσαν ραντεβού αύριο στις 6 το πρωί στο χώρο του ΧΥΤΑ.

Με αυτά τα δεδομένα και εφόσον αύριο δεν λυθεί η κατάληψη, τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Αιγιάλειας, με τα σκουπίδια να έχουν ήδη γεμίσει τους κάδους, σε ολόκληρη της Αιγιάλεια.

Εντωμεταξύ θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου όλα τα καταστήματα της Αιγείρας κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr