background img
banner
banner

Παρουσιάστηκε το πρώτο συγγραφικό έργο του Αλέξη Ζησιμόπουλου

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», η παρουσίαση του πρώτου συγγραφικού εγχειρήματος του νεαρού Αιγιώτη συγγραφέα Αλέξη Ζησιμόπουλου. Πρόκειται για το βιβλίο «Σκοτεινά Βήματα» από τις εκδόσεις «Πηγή», μυθιστόρημα φαντασίας, ενώ όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία… γεύση του, από την ανάγνωση αποσπασμάτων.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με μουσική σύνθεση του Αρίστου Καρβελά και έπαιξαν οι Στέλλα Καρβελά (πιάνο) και Ελένη Σπηλιοπούλου (φλάουτο), ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου από τον Ανδρέα Αρβανίτη ηθοποιό σκηνοθέτη, την Βαρβάρη Σεφέρη φιλόλογο, μεταπτ. Φοιτήτρια Θεατρικών Σπουδών, τον Παναγιώτη Βάγια φιλόλογο και τον Πρόδρομο Μπαχτζόγλου φοιτητή Φιλολογίας.

Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Μαρία Τσουκαλά και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος απηύθυναν χαιρετισμό και προλόγισαν και αυτοί με τη σειρά τους το νεαρό φέρελπι συγγραφέα, ενώ τόνισαν τη σημασία που έχει να προωθηθούν οι νέοι δημιουργοί τής περιοχής.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη σύντομη ομιλία του συγγραφέα Αλέξη Ζησιμόπουλου ο οποίος ευχαρίστησε το κοινό και τους ανθρώπους που τον υποστήριξαν στο πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr