background img
banner
banner

Αγνοούμενος στα ορεινά της Αιγείρας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ

Η κακοκαιρία που συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και η έντονη χιονόπτωση στα ορεινά της Αιγιάλειας, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, με το χιόνι να φτάνει τους σαράντα πόντους. Αγώνα δρόμου δίνει η Πολιτική Προστασία το Δήμου Αιγιάλειας να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς, ωστόσο δύο χωριά στη Δυτική Αιγιάλεια, η Κρήνη και το Γκραίκα, αλλά και τρία στην Ανατολική Αιγιάλεια, Βελλά, Περιθώρι και Σελιάνα, παραμένουν αποκλεισμένα.

Εγκλωβισμένες είναι και τέσσερις κτηνοτροφικές μονάδες στα ορεινά του Δήμου Συμπολιτείας και άλλες τόσες στα ορεινά της Ακράτας και της Αιγείρας. Στο Αίγιο τα προβλήματα πολλά από την έντονη βροχόπτωση, για άλλη μία φορά πλημμύρισε το Παναγιωτοπουλέικο, ενώ σοβαρό πρόβλημα υπάρχει το Πυργκάκι από την έντονη χιονόπτωση.

Εντωμεταξύ αυτή την ώρα, αναζητείται αγνοοούμενος κτηνοτρόφος στο χωριό Μοναστήρι στα ορεινά της Αιγείρας, αφού χάθηκαν τα ίχνη του από χθες το βράδυ. Στη Ζαρούχλα βρίσκεται ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών σε μία περιοχή που οι μετακινήσεις είναι ιδιαίτερα δύσκολες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr