background img
banner
banner

Η Αιγιάλεια στο κλίμα των εορτών!

ΦΩΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ

Ο άσχημος καιρός του Σαββατοκύριακου δεν στάθηκε ικανός να χαλάσει το εορταστικό κλίμα, ενώ πραγματοποιήθηκαν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, σκορπώντας κέφι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Τα φωταγωγημένα χριστουγεννιάτικα δέντρα έδωσαν λάμψη, ενώ η εκδήλωση του Πάρκου των Χριστουγέννων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου , μεταφέρθηκε στο «Πολύκεντρο» όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, οι ήπιες καιρικές συνθήκες πήγαν φέτος περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Άνω Καμαρών για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Χοροί, τραγούδια, κάλαντα, ζεστή φασολάδα και γλυκά, έδωσαν έναν τόνο ευφορίας στην γιορτή, με τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών να… παρασύρει όλο τον κόσμο στο χορό! Χαιρετισμό με ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας, ο πρόεδρος του Χ.Ο.Κ. Κώστας Τζίφας, ο γεν. γραμματέας του Προοδευτικού Συλλόγου «Απόλλων» Δημήτρης Καραθανασόπουλος και ο πρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών Ανδρέας Νιγιάννης. Την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. εκπροσώπησαν οι Μίνα Μπουρούσα και Αθανασία Τασινού, ενώ παρόντες ήταν ακόμη, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μπούκας Μάκης Τσουκαλάς και ο γεν. γραμματέας Μανώλης Μαρνέλος.

Την ίδια ώρα, το φως ενός ακόμη χριστουγεννιάτικου δέντρου έδωσε λάμψη, αυτή τη φορά στην Αιγείρα, εκεί όπου στην γιορτή συμμετείχαν κυρίως παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι. Επίσης, την εκδήλωση… έντυσε μουσικά η Φιλαρμονική Αιγείρας, ενώ στους παριστάμενους προσφέρθηκαν γλυκά. Επίσης, οι Σύλλογοι της Αιγείρας προσέφεραν κρασί και τσίπουρο! Το «παρών» έδωσαν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργος Γιοβάς, ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ηλίας Σταθακόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Αγγελική Τσιατά κ.ά.

Μία ημέρα μετά και συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου, ήρθε η σειρά του Διακοπτού να φωταγωγήσει το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μάλιστα, η δυνατή βροχή δεν απέτρεψε τον κόσμο να βγει από τα σπίτια, αφού η γιορτή έλαβε χώρα στο στέγαστρο δίπλα στα εκδοτήρια του Οδοντωτού. Οι αγγελικές φωνές των παιδιών της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας γλύκαναν τις καρδιές όλων, ενώ παρουσιάστηκαν και σκετς από μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που η Παιδική-Νεανική Χορωδία μαζί με την Χορωδία Ενηλίκων, ερμήνευσαν το «Άβε Μαρία». Άφθονα γλυκά προσφέρθηκαν στον κόσμο από όλους τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία του Διακοπτού. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Γερβάσιος Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γιοβάς, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, ο πρόεδρος της Σ.Ε. Α’ Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ.Αιγιαλείας Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Φάνης Σταυρόπουλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Θανάσης Φερετόπουλος και Θανάσης Οικονόμου, καθώς και πρόεδροι όμορων κοινοτήτων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr