background img
banner
banner

Το ΔΙΕΚ Αιγίου σκορπίζει ενθουσιασμό στο «Πάρκο των Χριστουγέννων»

ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Τα σπουδαία αποτελέσματα των γνώσεων και της κατάρτισης που λαμβάνουν στο Δημόσιο ΙΕΚ Αιγίου, παρουσιάζουν καθ’ όλη την εβδομάδα οι καταρτιζόμενοι, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία των εκδηλώσεων και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στο «Πάρκο των Χριστουγέννων».

Πρόκειται για μία πρωτότυπη και όμορφη πρωτοβουλία που έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στους πολυάριθμους επισκέπτες του Πάρκου, μικρούς και μεγάλους!

Για πρώτη χρονιά, το Δημόσιο ΙΕΚ Αιγίου, στηρίζοντας τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας συμμετέχει ενεργά με δράσεις που συνδιοργανώνει με τους φορείς της περιοχής. ΄΄Σκοπός μας είναι να δώσουμε χαρά, ελπίδα και δημιουργικότητα τόσο σε ειδικές κοινωνικές ομάδες όσο και στους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες των χριστουγεννιάτικων δράσεων΄΄, αναφέρει στo “protionline.gr” ο διευθυντής του ΔΙΕΚ Λουκάς Χριστολουκάς, κάνοντας γνωστό πως στις δράσεις συμμετέχουν με μεγάλη χαρά, περί τους 150 καταρτιζόμενους.

Οι δημιουργίες των εκπαιδευόμενων αλλά και η ενεργή συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, αποτελούν δείγματα του υψηλού επιπέδου του τοπικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε όλες τις ειδικότητες.

Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, το Τμήμα Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πραγματοποίησε την δράση «Παραμυθένιες Χριστουγεννιάτικες εικόνες συντροφιά με τον Χιόνη», με κουκλοθέατρο, βιωματικές δράσεις και άλλα θεατροπαιχνιδίσματα μετά μουσικής, ενώ συνδυασμούς γεύσεων με άρωμα Χριστουγέννων ετοίμαζε στο «Λιχουδόσπιτο» το Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» – Ομάδα «REFRAIN».

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο Λιχουδόσπιτο η σοκολατένια πανδαισία συνάντησε τις εικαστικές δημιουργίες του γενναίου Χιόνη, με τη βοήθεια του Τμήματος «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής» -Ομάδα «ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ», ενώ το Τμήμα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» δημιουργούσε κατασκευές που ταξιδεύουν σε παραμυθένιους κόσμους συντροφιά με κεράσματα από γλυκές γεύσεις.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου γονείς και παιδιά περιπλανήθηκαν στα ίχνη του χριστουγεννιάτικου μυστηρίου… εκεί όπου, με ήρωα τον χιονάνθρωπο, ζωντάνεψε το παιχνίδι του «κρυμμένου θησαυρού», βασισμένο στις τέχνες από το «Τμήμα Εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων» ενώ στο Λιχουδόσπιτο το Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef»- Ομάδα «ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ» έφτιαχνε «Παραδοσιακές απολαύσεις με άρωμα Χριστουγέννων».

«Χριστουγεννιάτικοι γευστικοί πειρασμοί»!

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο Λιχουδόσπιτο… Μικροί και Μεγάλοι Ζαχαροπλάστες τέθηκαν εν δράσει! Τα παιδιά, φορώντας τα λευκά τους σκουφάκια ζαχαροδημιούργησαν πασπαλίζοντας με χρώματα και φαντασία τα καλλιτεχνήματά τους, με το Τμήμα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» και το Τμήμα «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής»- Ομάδα «ΑΡΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Τέλος, για την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, με το Τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef ΔΙΕΚ Αιγίου» – Ομάδα «ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ» είχε προγραμματιστεί η δράση «Χριστουγεννιάτικοι γευστικοί πειρασμοί» στο Λιχουδόσπιτο!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr