background img
banner
banner

Κατέρρευσε η μάντρα στο γήπεδο της Ζήριας

ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σκόπευαν να την αποκαταστήσουν, ωστόσο τους… πρόλαβε και κατέρρευσε. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Ζήριας είδαντο πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου την μάντρα του γηπέδου να έχει καταρρεύσει και νερά να έχουν πλημμυρίσει το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα εξαιτίας της έλλειψης στατικότητας του τοιχίου, με το Νομικό Πρόσωπο του δήμου, αρμόδιο για τους αθλητικούς χώρους, να έχει ήδη αναθέσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο το έργο.

Να σημειωθεί πως το τοιχίο ήταν ύψους 2,50 μέτρων και μήκους περίπου 8 μέτρων και ευτυχώς από την πτώση δεν κινδύνευσαν άνθρωποι, αφού συνέβη νύχτα. Η μάντρα, που στο πάνω μέρος της χρησίμευε και σαν κερκίδα και χρησιμοποιείτο παλιότερα, είχε παρουσιάσει σημάδια φθοράς και η αποκατάστασή της ήταν στις προτεραιότητες του Νομικού Προσώπου. Όπως ανέφερε στο “protionline.gr” ο πρόεδρός του Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, ΄΄ελήφθη σχετική απόφαση για αποκατάσταση του τοιχίου από το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου τον Σεπτέμβριο, το έργο ανατέθηκε και ο εργολάβος επρόκειτο να το παραδώσει στο τέλος του χρόνου. Κάτω από την μάντρα υπήρχε αγωγός νερού για τον οποίο είχε κληθεί η ΔΕΥΑ, καθώς υπάρχει προγραμματισμός να πάψει να χρησιμοποιείται και η παροχή του νερού να γίνεται από άλλο αγωγό, σε άλλο σημείο΄΄.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Σπηλιωτόπουλου, η κατάρρευση της μάντρας δεν προκλήθηκε από υγρασία εξαιτίας του αγωγού, αλλά από τις καιρικές συνθήκες και την έντονη βροχόπτωση που είχε πλήξει την περιοχή λίγες ώρες πριν, γεγονός που επιβάρυνε το φθαρμένο τοιχίο.

Όπως και να έχει, το έργο πρόκειται να εκτελεστεί κανονικά σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του δήμου, αφού, ούτως ή άλλως, ήταν προγραμματισμένο, σε συνέχεια της μέριμνας και των παρεμβάσεων του φορέα σε όλους τους αθλητικούς χώρους του δήμου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr