background img
banner
banner

Μια πλατεία… στολίδι για ολόκληρη την περιοχή! | ΦΩΤΟ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σε μία όμορφη γιορτή με πολύ κόσμο, φαγητό και χορό, εξελίχθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Τοπική Κοινότητα Κούμαρη και Προοδευτικός Σύλλογος Κούμαρη «Νέο Όραμα».

Επρόκειτο για τον στολισμό αλλά και τα εγκαίνια της ολοκαίνουριας πλατείας του χωριού, που πλέον αποτελεί «στολίδι» για όλη την περιοχή!

Η εκδήλωση ξεκίνησε πρωινές ώρες με το εντυπωσιακό στόλισμα (αφού η πλατεία μοιάζει σαν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο χωριό) ενώ κεράσματα, ψητά κρέατα και φαγητά, προσφέρονταν από την Τοπική Κοινότητα και τον Σύλλογο. Νωρίς το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της ανακαινισμένης πλήρως πλατείας, με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Παναγιώτη Μαρκόπουλο αλλά και την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, να κόβουν μαζί την κορδέλα!

Άλλωστε, η εντυπωσιακά ανακαινισμένη πλατεία ήταν έργο που προχώρησε χάρη στις άοκνες προσπάθειες του προέδρου και των εθελοντών του χωριού, αλλά και χάρη στον δήμο Αιγιαλείας και την Τεχνική Υπηρεσία. Δικαιωματικά λοιπόν, προτάθηκε και στην κ. Ψυχράμη να κόψει την κορδέλα, ενώ παρόντες στα εγκαίνια ήταν και δύο ακόμη αντιδήμαρχοι που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί το έργο, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας, Μιχάλης Κυριακόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα, ενώ δεν άργησε να… ανάψει το κέφι και όλοι να πιαστούν στον χορό!

Ευχαριστίες από πρόεδρο και τοπικό σύλλογο

Ο κ. Μαρκόπουλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την όλη προσπάθεια, κάνοντας γνωστό πως πλέον το μόνο που υπολείπεται για την πλατεία, είναι η μάντρα και το ξύλινο κάγκελο που θα την περιβάλουν. ΄΄Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασιλική Ψυχράμη, τον αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλή Παπαγιαννακόπουλο και τον αντιδήμαρχος Συμπολιτείας-Ερινεού Μιχάλη Κυριακόπουλο. Ευχόμαστε σε όλους, καλές γιορτές!΄΄, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.

Από πλευράς Συλλόγου, τονίζονται τα εξής: ΄΄Σας ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας και την στήριξη σας, καθώς και τους χορηγούς μας , για τον στολισμό και τα εγκαίνια της πλατείας μας. Επίσης να ευχαριστούμε τους αντιδημάρχους κ. Ψυχράμη, Παπαγιαννακόπουλο και Κυριακόπουλο για την παρουσία τούς στα εγκαίνια και τέλος ευχαριστούμε τον πρόεδρο του χωριού μας Μαρκόπουλο Παναγιώτη για τον αγώνα του αλλά και την προσωπική του εργασία για να γίνει η πλατεία του χωριού΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr