background img
banner
banner

Κέρδισε τα πρώτα ασφαλιστικά μέτρα ο Παπαδόπουλος

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, Λάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο “μάτι του κυκλώνα” όταν αντικαταστάθηκε μετάτο συμβούλιο παρωδία της 30ης Νοεμβρίου 2017.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο Αιγίου, εναντίον των μελών της νέας διοίκησης, γιατί δεν του έδιναν τον αριθμό πρωτοκόλλου της επίμαχης συνεδρίασης.

Ο κ. Παπαδόπουλος κέρδισε τα ασφαλιστικά αυτά, που είναι προπομπός για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Εκεί κάνει λόγο για “πραξικοπηματικές ενέργειες” αφού η καθαίρεσή του “ήταν προϊόν ενορχηστρωμένης διαδικασίας που τον συκοφάντησε κατάφορα απέναντι στους εμπόρους”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος και όπως όλα δείχνουν θα ζητήσει με νέα ασφαλιστικά μέτρα την ακύρωση των αποφάσεων που πάρθηκαν ερήμην του και χωρίς να είχαν τεθεί από πριν στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου.

Το σίριαλ στον Εμπορικό δεν έχει τέλος με την Ελεγκτική Επιτροπή να καλείται για άλλη μία φορά να βγάλει τα “κάστανα από τη φωτιά” και να κάνει ανεπηρέαστη το έργο που της έχει ανατεθεί.
Το πόρισμα της Επιτροπής μπορεί να “σπείρει” καινούριες θύελλες στον πολύπαθο Σύλλογο και αυτό το γνωρίζουν καλά τα τρία μέλη της που έχουν ξεκινήσει τον οικονομικό έλεγχο.
Η δικαστική διαμάχη μόλις ξεκίνησε, εκκρεμούν οι μηνύσεις που έχει καταθέσει ο ίδιος για την απώλεια βιβλίων και σφραγίδας και έπεται συνέχεια.

Παπαδόπουλος: Οργανωμένο σχέδιο προσωπικής μου απαξίωσης

Εντωμεταξύ στη δημοσιότητα έδωσε ο Λάμπης Παπαδόπουλος, μακροσκελή ανακοίνωση με αφορμή τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Από μηνός Νοεμβρίου 2017, στήθηκε εις βάρος μου και υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, σχέδιο προσωπικής μου απαξίωσης και με σκοπό την αντικατάστασή μου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Συγκεκριμένα, διάφορα πρόσωπα, «συνάδελφοι», την ταυτότητα των οποίων φυσικά γνωρίζω, διέρρευσαν τεχνηέντως φήμες περί δήθεν οικονομικών ατασθαλιών από μένα στον Σύλλογό μας, φήμες που διέρρευσαν και στα μέλη του Συλλόγου μας και εν γένει στην πόλη του Αιγίου. Παράλληλα τα πρόσωπα αυτά προέβησαν και σε παράνομες ενέργειες στα γραφεία του Συλλόγου μας, υφαρπάζοντας βιβλία και έγγραφα.

Στην επιχειρούμενη κατασυκοφάντησή μου αντέδρασα υποβάλλοντας σχετικές μηνύσεις εναντίον των προσώπων αυτών και ενώπιον του κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, προκειμένου να προστατευθεί η τιμή και η υπόληψή μου, τόσο ως προσώπου και εμπόρου του Αιγίου, όσο και ως Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Πλην όμως, οι διαρρέοντες τα ανωτέρω ολοκλήρωσαν το σχέδιό τους απαξίωσής μου, στις 30-11-2017, όταν και σε προγραμματισμένη τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου μας, με θέματα ημερήσιας διάταξης εντελώς διαφορετικά, αυτοί ενεργώντας παράνομα, καταχρηστικά και εντελώς αδικαιολόγητα, με πραξικοπηματικό τρόπο, μέσα σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, με φωνές, ύβρεις και απειλές, έθεσαν θέμα αποπομπής μου από την θέση του Δ.Σ. και το πέτυχαν κατά πλειοψηφία, χωρίς βεβαίως την δική μου παρουσία, αφού αναγκάστηκα να αποχωρήσω καταγγέλλοντας την παράνομη συμπεριφορά τους, αλλά και για να προστατεύσω την σωματική μου ακεραιότητα και την τιμή και υπόληψή μου. Από την επομένη κιόλας ημέρα επιχείρησα να προσφύγω δικαστικά κατά της αποφάσεως του Δ.Σ. περί αντικατάστασής μου από την θέση του Προέδρου, δηλαδή να ασκήσω αγωγή ακύρωσης της απόφασης αυτής και ασφαλιστικά μέτρα αναστολής εκτελέσεως της απόφασης αυτής. Ζήτησα από το νέο Δ.Σ. και την Πρόεδρο αυτού να μου χορηγήσουν τον αριθμό της απόφασης που έλαβαν και το περιεχόμενο αυτής, αλλά για μια ακόμα φορά, ενεργούντες παράνομα, αρνήθηκαν να μου τα χορηγήσουν έως και της 21-12-2017, όταν και υποχρεώθηκαν να το πράξουν κατόπιν προσωρινής διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου στο οποίο προσέφυγα και δικαιώθηκα. Ήδη συνεπώς, έχω πετύχει την πρώτη μου δικαίωση από το αρμόδιο Δικαστήριο. Συνεχίζω τους δικαστικούς μου αγώνες, ασκώντας τα ένδικα μέσα που ανωτέρω αναφέρω και είμαι βέβαιος ότι πλήρως θα δικαιωθώ.

Το οργανωμένο σχέδιο της προσωπικής μου απαξίωσης οφείλεται σε άλλους λόγους, τους οποίους φυσικά γνωρίζω και όχι βέβαια σε δήθεν οικονομικές ατασθαλίες, που όχι μόνο δεν υπάρχουν αλλά και οι ίδιοι που διαρρέουν τις σχετικές φήμες, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν.

Η επιχειρούμενη κατασυκοφάντησή μου θα καταρρεύσει πλήρως και τα πρόσωπα που προέβησαν σε αυτήν θα καταδικαστούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποκατασταθούν τα πράγματα στην προτέρα τους κατάσταση. Δηλώνω ότι καμιά παράνομη σε βάρος μου ενέργεια δεν θα γίνει δεκτή., δηλώνω την αποφασιστικότητά μου να δικαιωθώ πλήρως και να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου, δηλώνω δε τέλος ότι τις απαντήσεις θα τις λάβουν αυτοί που πρέπει να τις λάβουν στις δικαστικές αίθουσες. Δηλώνω περήφανος για την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, τίμησα με την παρουσία μου και τις ενέργειές μου ως Προέδρου τον Σύλλογό μας, θα επανέλθω δε πολύ γρήγορα στα καθήκοντά μου.“


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr