background img
banner
banner

Λάμψη και χαρά στο Πάρκο των Χριστουγέννων

Εν τω μεταξύ, μετά το άνοιγμα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» κάθε ημέρα γεμίζει από επισκέπτες και προσφέρει δρώμενα και παιχνίδια για όλους, ενώ γεμάτο ήταν και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο οι επισκέπτες απόλαυσαν χορογραφίες ρυθμικής γυμναστικής από την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Teodora Vasileva από το γυμναστήριο Ladies, ενώ το απόγευμα στο Πάρκο πήγε το Θέατρο Ημέρας, με τη Ανδρομάχη Μοντζολή μέσω της ομάδας θεατροπαιδαγωγών να πραγματοποιεί εργαστήριο κατασκευών αλλά και θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά. Επίσης, οι επισκέπτες ταξίδεψαν στους απίστευτους ρυθμούς της σχολής χορού “Danza con Fuerza”, την στιγμή που στο Λιχουδόσπιτο οι επισκέπτες απολάμβαναν λιχουδιές από τα Αρτοποιεία «Κων/νου Ψύχα» και «Βλάχου».

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανέβαλαν την προγραμματισμένη για το Πάρκο το μεσημέρι, συναυλία της Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδίας Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, μαζί την γνωστή υψίφωνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μίνα Πολυχρόνου. Η εκδήλωση μεταφέρθηκε για το απόγευμα στο «Πολύκεντρο» της Μυρτιάς. Η χθεσινή μέρα περιελάμβανε κι άλλες δράσεις όπως το παιχνίδι Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α αρχικά στην πλατεία Αγ. Λαύρας με σκοπό οι μικροί να ψάξουν το «Χαμένο Σάκο του Άγιου Βασίλη» και στην συνέχεια στο Πάρκο των Χριστουγέννων.

Τρεις εκδηλώσεις σήμερα στο Πάρκο των Χριστουγέννων!

Σήμερα Δευτέρα στις 11.00 το πρωί, τα νήπια του βρεφικού – παιδικού σταθμού «Ουράνιο Τόξο» θα παρουσιάσουν ένα μουσικό – κινητικό δρώμενο μαζί με τις νηπιαγωγούς και τις μουσικοπαιδαγωγούς τους. Ένα ταξίδι… ονείρου και φαντασίας, με σκοπό «Τη σωτηρία του πλανήτη από την οικολογική καταστροφή», μέσα από ηλιαχτίδες και φεγγαρόσκονη, στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στις 12.00 το μεσημέρι, η απλότητα της αφήγησης ενός παραμυθιού δεν υστερεί, αλλά δημιουργεί μαγεία με τη βελούδινη φωνή της Αναστασίας Πετρίδη. Επίσης, στις 6.00 το απόγευμα, στο Πάρκο θα παρουσιαστούν κουκλοθέατρο, βιωματικές δράσεις και άλλα θεατροπαιχνιδίσματα μετά μουσικής, από τους σπουδαστές του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του ΔΙΕΚ Αιγίου. Τέλος, στο Λιχουδόσπιτο θα υπάρχουν γεύσεις μοναδικές από πολύχρωμες καραμέλες και γευστικότατα τσουρεκάκια…


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr