background img
banner
banner

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες δράσεις!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Μία σειρά από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δραστηριότητες βρίσκονται στο πρόγραμμα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, για το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, στον Όμιλο συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Στις 22 Δεκεμβρίου στις 17.00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη – χορούς και κάλαντα στους τροφίμους, τους γέροντες, τους φιλοξενουμένους στον Αγ. Χαράλαμπο. Από το 5ο έτος της Πέμπτης με υπεύθυνο τον γυμναστή Γ. Κατσίβελο. Επίσης, την ίδια ημέρα στις 19.00 στις αίθουσες του Χορευτικού, θα πραγματοποιηθεί ¨Χριστουγενιάτικο Πάρτυ¨ για τους μικρούς χορευτές του Δημοτικού. Εκτός από την κάθοδο του ¨Άη Βασίλη¨ που θα μοιράσει καραμέλες σε όλα τα παιδιά, θα προσφερθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο, αναψυκτικά- ξηροί καρποί – γλυκίσματα αλλά και επετειακά μπαλόνια με ευχές. Αναμένεται ξεφάντωμα πραγματικό από τα παιδιά του Δημοτικού που μαθαίνουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στον Χορευτικό. Υπεύθυνοι οι Γυμναστές Χρ. Κιλιάς, Χρ. Βαγενά, Αθ. Κωνσταντινίδου, Γ. Κατσίβελος, μεγάλοι χορευτές και μέλη του Δ.Σ.

Εν τω μεταξύ από την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στον Χορευτικό συγκεντρώνονται κυρίως τρόφιμα και ρούχα (σε τηλεφώνημα στην Μάνδρα είπαν πως έχουν πολλά ρούχα) για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και της Ν. Περάμου. Θα παραδοθούν από γονείς και από μέλη του Δ.Σ.

Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου (καιρού επιτρέποντος) θα πραγματοποιηθεί εκδρομή – προσκύνημα στο Μέγα Σπήλαιο, Μουσείο Καλαβρύτων, τόπο θυσίας, επίσκεψη και χοροί στο «Καλλιμανοπούλειο», από το 6ο έτος Σαββάτου και από το τμήμα νησιώτικων χορών Παρασκευής. Υπεύθυνη η γυμνάστρια Αθηνά Κωνσταντινίδου. Συνοδοί, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 12.00μ.μ., στεριανοί θα παρουσιάσουν στο Πάρκο των Χριστουγέννων. ¨Το τάϊσμα της βρύσης¨ έθιμο και χορούς Θεσσαλίας. Υπεύθυνη η γυμνάστρια Χρύσα Βαγενά. Το έθιμο συναντάται στην Κεντρική Ελλάδα και στα χωριά της Θεσσαλίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr