background img
banner
banner

Γιορτή… γαλήνης και πνευματικής ανάτασης!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΙΓΙΟΥ 1933 ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

Ατμόσφαιρα γλυκιά, χριστουγεννιάτικη, μελωδίες που προκαλούν πνευματική ανάταση και αγγελικές φωνές που γαληνεύουν, χαρακτήρισαν την χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας Αιγίου 1933, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του θεάτρου της Φιλαρμονικής Αιγίου. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο, με πολλή μουσική, τραγούδι αλλά και χορό, οι θεατές παρακολουθούσαν έκθαμβοι από την αρχή για να καταχειροκροτήσουν στο τέλος με ενθουσιασμό όλους τους συντελεστές!

Η αίθουσα θεάτρου της Φιλαρμονικής κατακλύστηκε κυριολεκτικά από κόσμο από νωρίς. Ασφυκτικά γεμάτη η πλατεία και πολλοί θεατές όρθιοι παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι. Η εξαιρετικά καλόγουστη διακόσμηση της αίθουσας και της σκηνής σε ζεστούς χριστουγεννιάτικους τόνους, έβαλαν αμέσως το κοινό στο κλίμα των ημερών.

Το θέμα της φετινής Χριστουγεννιάτικης συναυλίας ήταν: Χριστουγεννιάτικα έθιμα και σύμβολα από όλον τον κόσμο, το οποίο παρουσίασε άψογα η Δ. Χαραλαμποπούλου. Το πρόγραμμα άνοιξε με θρησκευτικούς ύμνους η Χορωδία Αιγίου. Ακολούθησε η παιδική χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου με τα παιδιά ντυμένα σαν ξωτικά και συνέχισε η νεανική χορωδία του Πατραϊκού ωδείου. Στο δεύτερο μέρος τραγούδησαν οι σολίστες της χορωδίας Αιγίου 1933 Μαρία Πεττεμερίδου και Αγγέλα Αντωνιάδη που, για άλλη μία φορά, εντυπωσίασαν, ενώ ακολούθως χόρεψε η ομάδα tango Argentino του Π. Τσάκαλου από το «Salon de ballet».

Στο τρίτο μέρος εμφανίστηκε η Χορωδία Αιγίου όπου απέδωσε άψογα γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στο πιάνο συνόδευσαν η Χριστίνα Αποστολοπούλου και η Εύα Βλαχάκου καθώς και η ορχήστρα της Φιλαρμονικής υπό την διεύθυνση του μαέστρου Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου. Την σκηνοθεσία και επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Δ. Χαραλαμποπούλου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές γι’ αυτή την εκδήλωση που πρόσφερε τόσα σε όσους την παρακολούθησαν!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr