background img
banner
banner

Όμορφη εκδήλωση σε ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα

ΠΟΙΗΜΑΤΑ- ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ… ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα της Χριστιανικής Ένωσης στο Αίγιο, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την Γέννηση του Θεανθρώπου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη γιορτή των Τμημάτων Αιγίου της Πανελληνίου Ενώσεως Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» και του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μ. Βασίλειος».

Η θέρμη και ο ζήλος με τον οποίο τα παιδιά παρουσίασαν τα δρώμενα της γιορτής, εντυπωσίασαν τον κόσμο που καταχειροκρότησε την προσπάθειά τους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις αγγελικές φωνές των παιδιών της Χορωδίας της Χριστιανικής Ένωσης που υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Σωτηροπούλου, ερμήνευσαν μοναδικά το «Χριστός γεννάται…». Ακολούθησαν ποιήματα και σκετς, τραγούδια, ένα ευφάνταστο δρώμενο με το αλφάβητο των Χριστουγέννων, ενώ άριστες εντυπώσεις άφησε το θεατρικό «Η Αγάπη του Θείου Βρέφους», σκορπώντας συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

Χαιρετισμό απηύθυνε στο τέλος της εκδήλωσης ο εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος, ενώ ο πρόεδρος της ΓΕΧΑ Αιγίου Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος συνεχάρη τα παιδιά για την εκδήλωση, επαίνεσε τους συντελεστές και ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα για τις γιορτές.

Από την Χορωδία ερμηνεύτηκαν: Ποντιακά κάλαντα, «Ποιο να ΄ναι αυτό το μικρό παιδί», «Τα γιορτινά τους όλοι θα φορέσουν», «Στη γωνιά μας κόκκινο», «Έλα στη φάτνη μας», κάλαντα και «Η Παρθένος σήμερον…». Έπαιξε κιθάρα ο Αλέξιος Σωτηρόπουλος, ενώ την ορχήστρα αποτέλεσαν οι Β. Γιαννάδη, Μ. Γιαννάδη, Α. Γιαννακοπούλου, Σ. Καρβελά, Δ. Κόκκινου, Δ. Χατζηαποστόλου, Έφη Παπαευθυμίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr