background img
banner
banner

Αλλαγές στο ιστορικό κέντρο της Ακράτας

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι εργασίες κατεδάφισης στο κτίριο του Συνεταιρισμού, στην Ακράτα, που εκτιμάται ότι θα σηματοδοτήσει την αρχή για την αλλαγή του ιστορικού κέντρου.

Το έργο μόνο εύκολο δεν ήταν, με τον πολιτικό μηχανικό Φάνη Πετρόπουλο που είχε την επιστασία του έργου, ο οποίος είχε συντάξει το φάκελο της κατεδάφισης δωρεάν για την Κοινότητας Ακράτας, να βρίσκεται επί ποδός. Μάλιστα, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ακράτας Μαρία Καρρά, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Πετρόπουλο  για την προσφορά του και την συμβολή του στην αισθητική αναβάθμιση της Ακράτας, ευχαριστώντας παράλληλα και αντιδήμαρχο Ανατολικής Αιγιαλείας Γιώργο Γιοβά που βρήκε την λύση αλλά και τον εργολάβο για την κατεδάφιση.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Καρρά, ΄΄η Κοινότητα θεωρεί πως αυτή η κατεδάφιση θα είναι η αρχή για την αλλαγή του ιστορικού μας κέντρου. Τις επόμενες μέρες θα απομακρυνθούν τα μπάζα από τον χώρο, θα αποκατασταθούν οι μικρές ζημιές στην τοιχοποιία του διπλανού οικήματος και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε ο να γίνει ένα σύγχρονος χώρος στάθμευσης. Μετά θα έρθουν ακόμα καλύτερα αφού η Κανελλοπούλου θα γίνει πεζόδρομος με παγκάκια, φώτα και χωρίς αυτοκίνητα πλέον…΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr