background img
banner
banner

Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη του 2018 για κατοίκους και επιχειρήσεις

ΖΗΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Εγκατάλειψη του ορεινού όγκου της Ανατολικής Αιγιάλειας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης, με αφορμή τα προβλήματα στις ορεινές περιοχές εξαιτίας της κακοκαιρίας την περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, ζητά απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη του 2018, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τις επιχειρήσεις…

Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Εμπορικού και Τουριστικού Συλλόγου Ανατολικής Αιγιάλειας, συνεδρίασε εκτάκτως στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζει τα εξής: ΄΄Δυστυχώς οι φόβοι και οι ανησυχίες, που κατ’ επανάληψη έχουμε εκφράσει για την εγκατάλειψη του ορεινού μας όγκου, επαληθεύτηκαν. Συμπαραστεκόμαστε στους επαγγελματίες ολόκληρης της ορεινής μας περιοχής και εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας προς τον Δήμο Αιγιάλειας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τις Υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και τη ΔΕΗ για τον αποκλεισμό τους, και μάλιστα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, οι επαγγελματίες, οι ξενοδόχοι, οι εστιάτορες, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής μας, βιώνουν την απομόνωση και υφίστανται μια ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά, που δε μπορεί να αναπληρωθεί. Ζητάμε από όλους τους αρμόδιους φορείς να κινητοποιηθούν και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας αλλά το κυριότερο της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος΄΄.

Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Ο Δήμος Αιγιάλειας οφείλει, ακόμα και την ύστατη αυτή στιγμή, να στηρίξει με κάθε τρόπο την πληγείσα περιοχή και σαν ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης, να απαλλάξει τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις από τα δημοτικά τέλη του 2018΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr