background img
banner
banner

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πίτες!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Γεμάτο εκδηλώσεις φορέων και συλλόγων της περιοχής για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Είτε με συνεστιάσεις και χορούς είτε με καφέ και κεράσματα, οι συναντήσεις παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κόσμου.

Ο ετήσιος χορός του Χορευτικού Ομίλου

Με τον ετήσιο καθιερωμένο χορό ξεκινά τις εκδηλώσεις του για το 2018, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Ο χορός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στο «Λιόπετρο» στην Φωνησκαριά Αιγίου, με ώρα έναρξης 22.15.

Κοινή εκδήλωση για κοπή πίτας στην Τέμενη

Η Τοπική Κοινότητα Τέμενης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”Η Ένωση”, το Ταμείο Φιλανθρωπίας και Ευποιΐας Τέμενης και ο αθλητικός Σύλλογος “Αστέρας”, πραγματοποιούν κοινή εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στις 19:00, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης καθώς και του Χορευτικού – Λαογραφικού Ομίλου Μεσσάτιδας “Φίλερης”. Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο θα γίνει και η βράβευση των εισαχθέντων του 2017 στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδος – Παράρτημα Αιγίου

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε) – Παράρτημα Αιγίου, πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της για το καλωσόρισμα του νέου έτους, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 5.00μ.μ., στο Καφέ- Restaurant Refrain, (Βύρωνος και Αράτου 1, Ψηλά Αλώνια, Αίγιο).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης , η Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κ. Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη θα αναφερθεί σε διεκδικήσεις και δραστηριότητες της Ε.Γ.Ε. που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος καθώς και στο σχεδιασμό νέων για μια χρονιά με περισσότερη ισότητα στην πράξη, ενώ η κ. Ευαγγελία (Λίτσα) Γιαννοπούλου, μέλος του Πανελλαδικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ε. και Αντιπρόεδρος του τοπικού παραρτήματος, θα παρουσιάσει το Ημερολόγιο έτους 2018 της Ε.Γ.Ε., το οποίο έχει θέμα «Φύλο- Εργασία- Οικογένεια στα χρόνια των μνημονίων».

Η πίτα του Πολιτιστικού Ομίλου Αβύθου

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 9.30μ.μ. ο Πολιτιστικός Όμιλος Αβύθου «Παμμέγιστοι Ταξιάρχες», θα πραγματοποιήσει την κοπή της βασιλόπιτας στο Ανέμελο. «Σας περιμένουμε όλους να ανταλλάξουμε ευχές, να μοιράσουμε δώρα και να διασκεδάσουμε σε ένα λαϊκό πρόγραμμα, με τον μοναδικό Άγγελο Σαμαντά και την ορχήστρα του», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων

Επίσης, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 6.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, Ανδρονοπούλου 12, πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης. Για κράτηση θέσεων και σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. επικοινωνίας 6979531919 και 6944208647 (κα Kαβαλιερατου και κ. Ψύχα).

 Ο Σύλλογος Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Πανεπιστημίου

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 6.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών Πανεπιστημίου Πατρών, για το Νέο Έτος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Αμφιθέατρο Ι4). Η εκδήλωση, η οποία έχει εορταστικό χαρακτήρα θα περιλαμβάνει: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας, Ολιγόλεπτη μουσική παρουσίαση από φοιτητές του Ομίλου, Μικρής διάρκειας χορευτική παράσταση, στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου, με αντιπροσωπευτικούς χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Κοπή πίτας για τα παιδικά εργαστήρια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Τα παιδικά εργαστήρια που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και πιο συγκεκριμένα τα τμήματα Χορωδίας, Εικαστικών και Χειροτεχνίας θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, στο πολιτιστικό κέντρο Αλέκος Μέγαρης. Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς φίλους σε ένα εορταστικό κλίμα!

Στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον χώρο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. (Τέρμα Μητροπόλεως), έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής. ΄΄Σας περιμένουμε όλους γιατί η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την πραγματοποίηση όλων μας των στόχων΄΄, αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση.

Κοπή πίτας και εκλογές στην Κουλούρα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την προσεχή Κυριακή, 21 Ιανουαρίου στις 6.30μ.μ., στη ζεστή και φιλόξενη Αίθουσά του (Δαφνών 2 – Κουλούρα Αιγίου) και προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν για να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις με την ευκαιρία της εισόδου του νέου έτους, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και ο τυχερός να κερδίσει το δώρο-γούρι, που εθιμοτυπικά συνοδεύει το φλουρί της πίτας. Αμέσως μετά την κοπή, θα ακολουθήσει Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κόβει πίτα ο «Καλός Σαμαρείτης» Διακοπτού

O Φιλανθρωπικός Σύλλογος Διακοπτού «Ο Καλός Σαμαρείτης, μας προσκαλεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 4.30μ.μ., στην καφετέρια «ΣΤΑΘΜΟΣ», για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και για την ανταλλαγή ευχών για τον νέο χρόνο. ΄΄Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για εμάς΄΄, αναφέρεται στην πρόκληση του Συλλόγου.

Κυριακή μεσημέρι με πίτα από τον Φιλοπροοδευτικό Γκραίκα!

Ο Φιλοπροοδευτικός  Σύλλογος Γκραίκα “η Αγία Μαρίνα”, μας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Λιόπετρο» στην περιοχή Φωνησκαριάς την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη 1.00 το μεσημέρι. Πλούσιο φαγητό με άφθονο κρασί, πλούσια δώρα σε ένα όμορφο περιβάλλον με θέα όλη την Αιγιάλεια. Τιμή πρόσκλησης 13 €. Πληροφορίες – κράτηση θέσεων: Σεφέρη Βαρβάρα: 6944714168, Σεφέρη Ευαγγελία: 6978309627.

Κοπή πίτας στην Ι.Μ. Ταξιαρχών από την Αντικαρκινική

Ακολουθώντας τα καθιερωμένα εδώ και αρκετά χρόνια, η Αντικαρκινική Εταιρεία Αιγίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών, την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση, ΄΄θα μετέχουμε όλοι στην Ιερά Ακολουθία με αρτοκλασία και θα ακολουθήσει το κόψιμο της πίτας στην παρακείμενη τραπεζαρία της Μονής. Θα ακολουθήσει καφές- τσάι. Όποιος θελήσει, θα επισκεφθεί και τη παλιά σκήτη του Οσίου Λεοντίου, που έχει πλήρως αναπαλαιωθεί από την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Διάθεση πούλμαν για μετάβαση των φίλων μας στο μοναστήρι,  δεν θα υπάρξει΄΄.

Κοπή πίτας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας διοργανώνει την Καθιερωμενη πλέον έκδήλωσή κοπή πίτας στης 20 Ιανουαρίου στο εστιατόριο Μουριά στην Αιγείρα με ζωντανή μουσική εξαμελής ορχήστρας και τη συμμετοχή του χορευτικού ΣΕΜΕΛΗ. Η είσοδος για τους μεγάλους ειναι 15,00 € με πληρες μενού και δωρεάν κρασί και γιατα παιδια κατω των 17 ετών θα ειναι 10,00€ με φαγητο. Θα ακολουθήσει Λαχειοφόρος με πολλά και μεγάλα δώρα (Διανυκτερεύσεις ,Υποτροφίες, Ξύλα, Δωροεπιταγές…)…. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καθιερώθηκε η εκδήλωση του συλλογου υστερα απο την περσινη τεραστια επιτυχια που ξεπέρασε τα 300 ατομα και την υπερδραστηρια πρόεδρο Γιωτα Ζαγκρίλη Σταθακοπούλου και το Δυναμικό Συμβούλιό της…..


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr