background img
banner
banner

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να αποταμιεύσεις 1.400 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο

 Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ 365 ΗΜΕΡΩΝ 

H λέξη αποταμίευση είναι όχι μόνο λέξη άγνωστη για πολλούς, αλλά και ανέφικτος στόχος. Είναι όμως μια επιθυμία όλων καθώς μερικά χρήματα στην άκρη σου δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας.

Σήμερα που τα οικονομικά όλων είναι σοβαρή υπόθεση και το κάθε ευρώ έχει αξία και δεν ξοδεύεται χωρίς λόγο, η αποταμίευση είναι πολύ σημαντική καθώς είναι χρήματα που θα χρειαστούν για τη δύσκολη στιγμή.

Βέβαια, η οικονομική κρίση στη χώρα μας έχει εξασθενίσει τις πιθανότητες για να αποταμιεύσει μία οικογένεια. Ομως όσο και να φαίνεται ακατόρθωτο, η «πρόκληση των 365 ημερών» υπόσχεται πως θα μπορεί κανείς να βάλει στην άκρη έως 1400 ευρώ τον χρόνο. 

Ολοι έχουμε αναγκαστεί να περιορίσουμε τα έξοδά μας, να επαναπροσδιορίσουμε τις ανάγκες μας, όμως η «365-Day Money Challenge» υποστηρίζει πως υπάρχει τρόπος μέχρι το τέλος του 2018 να έχετε βάλει στην άκρη τουλάχιστον 1.400 ευρώ.

Και το καλύτερο; Τονίζει ότι δεν θα το καταλάβετε καν ότι λείπουν χρήματα από το πορτοφόλι σας.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή, ξεκινάμε πάλι από την αρχή βάζοντας στην άκρη ένα ευρώ.

Βέβαια, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για μια οικογένεια να βάλει στην άκρη 7 ευρώ για μια μέρα, αλλά σύμφωνα με αυτή την «πρόκληση αποταμίευσης» αν καταφέρετε να ακολουθήσετε την τεχνική αυτή θα έχετε εξοικονομήσει στο τέλος του χρόνο περίπου 1.400 ευρώ.

Καλή επιτυχία!

Πηγή : http://www.bovary.gr/


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr