background img
banner
banner

Με καρότσι οικοδομής στο Super Market για να μην πληρώσει την πλαστική σακούλα

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΟΥΚΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ … 

Γνωστός είναι πλέον για το χιουμοριστικό τρόπο που αντιμετωπίζει την επικαιρότητα ο Άγγελος Δούκας.  Κάθε φορά με έναν ευρηματικό τρόπο ξέρει να ταράζει τα νερά και να διακωμωδεί καταστάσεις. Έτσι λοιπόν σήμερα ο Άγγελος αποφάσισε να πάει σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας super market για να κάνει τα ψώνια του.

Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν… έτσι και ο Άγγελος, για να μην αναγκαστεί να αγοράσει τις πλαστικές σακούλες του καταστήματος είχε πάρει μαζί του ένα καρότσι οικοδομής για να  τοποθετήσει τα ψώνια του μέσα σε αυτό.

Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί τα όσα εκτυλίχθηκαν  μέσα στο κατάστημα ήταν αν μη τι άλλο… σουρεαλιστικά .  Οι υπάλληλοι αλλά και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εντός του καταστήματος κοιτούσαν με απορία το νεαρό να κάνει τα ψώνια του και όπως ήταν φυσικό γελούσαν και απολάμβαναν τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια τους.

Για την ιστορία πάντως ο Άγγελος, έκανε τις αγορές του, χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά από την εξτρά χρέωση της σακούλας, αφού δεν τις χρειάστηκε μιας και βρήκε το δικό του μέσο για να μεταφέρει τα αγαθά τα οποία αγόρασε.  Η μοναδική σακούλα που χρησιμοποίησε ήταν εκείνη στην οποία πήρε από το τμήμα μαναβικής η οποία είναι όμως χωρίς χρέωση.  Τώρα αν και εσείς δεν θέλετε να πληρώνετε κάθε φορά τις σακούλες και δεν έχετε προμηθευτεί από τις τσάντες πολλαπλών χρήσεων… ίσως ένα καρότσι να σας λύσει τα χέρια.

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr