background img
banner
banner

Με κέφι και χορό ως τα ξημερώματα!

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

 Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Πρώτη εκδήλωση ο ετήσιος χορός στο «Λιόπετρο» την Παρασκευή το βράδυ, για τους γονείς των χορευτών, τους φίλους και τους μεγάλους χορευτές, μερικοί από τους οποίους έχουν 25 και πάρα πάνω χρόνια στον Χορευτικό.

Στον κατάμεστο χώρο του θαυμάσιου κέντρου όπου δεν έπεφτε… καρφίτσα, το καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο δια του προέδρου του Χρήστου Κιλιά, του μόνου που είναι ακόμα στον Χορευτικό από το 1978, ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους, ευχαρίστησε και την επί δωδεκαετία πρόεδρο Ελένη Καφεντζή και τον επί εξαετία γραμματέα και την δεύτερη τριετία αντιπρόεδρο Σπύρο Αργυρόπουλο, τον Βασίλη Μανουηλίδη για την αφιλοκερδή προσφορά του πολλά χρόνια τώρα στον Όμιλο και ανέφερε: ΄΄Στα 40 χρόνια ο Χορευτικός έχει πραγματοποιήσει 46 ταξίδια στο εξωτερικό, με παραστάσεις σε 120 πόλεις 18 χωρών τεσσάρων Ηπείρων, έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα, ενώ έχουν περάσει στα 40 αυτά χρόνια από τα τμήματα μάθησης, 5.600 παιδιά μικρά και μεγάλα ( από 7 έως 60 χρονών)΄΄. Εκπληκτική για Σύλλογο επαρχιακής πόλης δραστηριότητα. Ακολούθησε η κλήρωση 30 δώρων, προσφορά των καταστηματαρχών του Αιγίου, που παρά την οικονομική κρίση έδωσαν με μεγάλη χαρά στον αξιέπαινο Σύλλογο, τον πρεσβευτή του Αιγίου στο εξωτερικό. Μετά οι χορευτές, οι γονείς, οι φίλοι κατέλαβαν την πίστα και μέχρι τις 3.30 τα ξημερώματα, χόρεψαν και διασκέδασαν, ενώ έφυγαν όλοι στο τέλος απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη αυτή εκδήλωση.

Κοπές πίτας και βράβευση επιτυχόντων χορευτών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο «Απόλλων», εννέα τμήματα του Χορευτικού θα παρουσιάσουν ότι έμαθαν φέτος από τους άξιους γυμναστές χοροδιδασκάλους, θα κόψουν την πίτα τους ενώ με την παρουσία του Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου και του Δημάρχου Αιγιάλειας Αθ. Παναγόπουλου που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Θα δοθούν αναμνηστικά στους επιτυχόντες νεαρούς χορευτές σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Την επομένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου επίσης στον «Απόλλωνα» έντεκα άλλα τμήματα του Ομίλου θα κόψουν την πίτα τους, θα χορέψουν ενώ στο μέσον της εκδήλωσης θα γίνει και η καθιερωμένη θρησκευτική τελετή για υγεία όλων των παρισταμένων το 2018. Ώρα έναρξης και στις δύο εκδηλώσεις 10.45.

Eυχαριστήριο Χορευτικού Ομίλου

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, ευχαριστεί τους καταστηματάρχες του Αιγίου που προσέφεραν δώρα στον χορό του Χορευτικού, που φέτος γιορτάζει την συμπλήρωση 40 χρόνων δημιουργικής πορείας: Vergi, Αφοί Σπυρόπουλοι, Ζήση Γ., Σύγχρονη Σκέψη, Segreto, Ιωάννου φωτό, Romano, Bed Time, Ποτοποιΐα ΚΡΙΝΟΣ, Benetton, ¨Προίκα¨, Λ. Μουστή, Dalis, Εσώραμα, Envy Fashion, Μανιάτη Ειρ., Αφοί Τσινούκα, ¨Αστεροειδή¨, Διαμαντόπουλο Χρ., Marie, Aδαμόπουλο, Ρουσιά-Ρηγόπουλο φωτό, Τρανταφύλλου Αθ., Παγουράκη, Αντίθεση, ¨Θεμέλιο¨, Εlectronet, Marinas Fashion, Παναγόπουλος Home, M. Σιδηροπούλου-Γιαννακοπούλου, Μουζακίτης. Εύχεται δε σε όλους Καλή Χρονιά και Καλές Δουλειές.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr