background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Με πλεονέκτημα έδρας τα φαβορί, με ενδιαφέρον τα τοπικά ντέρμπι

ΔΙΑΚΟΠΤΟ – ΑΚΡΑΤΑ, ΤΕΜΕΝΗ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΑΙΓΕΙΡΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Από αύριο ξεκινούν τα παιχνίδια με τους ίδιους αντιπάλους, αλλά σε διαφορετική έδρα αυτή τη φορά. Ο β΄ γύρος αφήνει να εννοηθεί ότι έχουμε καλύψει τη μισή διαδρομή του πρωταθλήματος και ο μήνας Γενάρης αφήνει την ευκαιρία σ’ αυτούς που θέλουν και δύνανται, να πραγματοποιήσουν κάποιες μεταγραφικές προσθήκες ενισχύοντας γραμμές και σύνολο.
Με σταθερή πορεία οι δυο πρωτοπόροι από την περιοχή της Πάτρας, διατηρούν την …εμπροσθοφυλακή του ομίλου, με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου να παραμένει αήττητη και την ΑΕ Δρεπάνου να δηλώνει μονιμότητα στη 2η θέση.
Και τα δυο προαναφερόμενα σωματεία θα παίξουν στην έδρα τους, σ’ αυτή την πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου. Ο Ψαθόπυργος με την Φλόγα Ροδιάς και η ΑΕ Δρεπάνου με την Αναγέννηση.

-Το Διακοπτό μετά την ισοπαλία της περασμένης 1-1 σε παιχνίδι που εκκρεμούσε, καλείται τώρα να υπερασπιστεί σε πρώτη φάση την διατήρηση της 3ης θέσης, πριν αναζητήσει περισσότερα πράγματα. Έχει το τοπικό ντέρμπι με την Ακράτα στο γήπεδο της Ροδιάς, που με την κούραση της Τετάρτης γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

-Στις Καμάρες ο Φοίνικας έχει «πονηρό» παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ευρισκόμενος μάλιστα σε μια εποχή μετατροπών, μετά την αποχώρηση των Θεοφανόπουλου, Χάρη και Γιώργου Μαρή και με την ένταξη των νέων: Μπουρνάκα και Λούλια.

-Η Ζήρια / ΤΑΔ ’93 έδειξε πιο ισχυρή με την προσθήκη του πολύπειρου μέσου Στέφανου Τριανταφύλλου, μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τον β΄ γύρο, ξεπερνώντας στην έδρα της την Αργυρά, έχει και παιχνίδι λιγότερο με τα Καλάβρυτα.

-Το Σκεπαστό μετά την κακοκαιρία στα Καλάβρυτα που στοίχισε την αναβολή του αγώνα με τον Κεραυνό 2016, καλώς εχόντων των καιρικών συνθηκών, θα παίξει τώρα με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο των Καλαβρύτων. Χωρίς νίκη ακόμα το Σκεπαστό, με …πενιχρές βαθμολογικές …εισπράξεις εκτός έδρας ο Απόλλων, να δούμε ποιος από τους δυο θα ξεφύγει από τη δυσάρεστη στατιστική που τον κατατρέχει.

-Στην Τέμενη το ενδιαφέρον των δυο αντιπάλων: Αστέρα και Αχιλλέα, επικεντρώνεται περισσότερο στην αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων στις τελευταίες θέσεις. Περισσότερο φυσικά για τον Αχιλλέα Καμαρών, που βρίσκεται στους 10 βαθμούς, έχει προσθέσει στην τεχνική του ηγεσία τον Νίκο Μακρυγιάννη, αισιοδοξεί για έναν καλύτερο β΄ γύρο.

-Με την ίδια λογική θα πραγματοποιηθεί και το παιχνίδι στην Αιγείρα, ανάμεσα στη Θύελλα και τα Καλάβρυτα.
Η ομάδα της Αιγείρας θέλει να αξιοποιήσει κάποια στιγμή το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας μόλις μια νίκη στο γήπεδό της, ενώ τα Καλάβρυτα να απομακρυνθούν το συντομότερο από τη ζώνη κινδύνου.

ΕΠΟΜΕΝΗ 16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13/01 -15:00
Φοίνικας – Κεραυνός 2016
Τέμενη – Αχιλλέας
Σκεπαστό – Απόλλων
Κυριακή 14/01 -15:00
Ψαθόπυργος – Φλόγα
Δρέπανο – Αναγ./ Αίας
Ζήρια / ΤΑΔ ’93 – Αργυρά
Αιγείρα – Καλάβρυτα
Διακοπτό – Ακράτα


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr