background img
banner
banner

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων

ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε στον Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7  Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης.

Κατά την γενική συνέλευση συζητήθηκαν τα εξής θέματα: Οικονομικός απολογισμός, Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, Συζήτηση γενικών θεμάτων – Στόχοι του Συλλόγου. Για το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εκλογές ανέδειξαν τους κάτωθι, οι οποίοι μετά από συγκρότηση σε σώμα τις 13 Ιανουαρίου εκλέχθησαν: Πρόεδρος Μιχάλης Ψύχας, Αντιπρόεδρος Γεράσιμος Παπαδημητράτος, Γενική Γραμματέας Ρεγγίνα Ραζή- Κωστοπούλου, Ειδικός Γραμματέας Διονύσης Μπούζος, Ταμίας Αγγελική Καβαλιεράτου – Ευαγγελίου, Έφορος Εκδηλώσεων Σπύρος Νικολοβιένης, Έφορος Υλικού Δημήτρης Σακκάτος.

Επίσης, ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 6.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, Ανδρονοπούλου 12, πίσω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης. Για κράτηση θέσεων και σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. επικοινωνίας 6979531919 και 6944208647 (κα Kαβαλιερατου και κ. Ψύχα).


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr