background img
banner
banner

Ο πρόεδρος της ΠΕΣ στην ΟΕΣ για το “Κίνημα Αλλαγής”

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Συνεδρίασε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου το πρωί, η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου στο “Κίνημα Αλλαγής”, με στόχο την οργάνωση του Συνεδρίου του Νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς, που προήλθε από τις εσωκομματικές του Νοεμβρίου.

Στην ΟΕΣ συμμετέχουν :

Α) Το Πολιτικό Συμβούλιο (ΠΣ) και η Συντονιστική Γραμματεία, όπως έχουν ανακοινωθεί ,

Β) οι 27 βουλευτές, ευρωβουλευτές, και 2 Δ/ντες των Κ. Ο..ΔΗΣΥ – ΠΟΤΑΜΙ

Γ) 110 εκλεγμένοι εκπρόσωποι στην αυτοδιοίκηση , τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς.

Δ) 360 εκπρόσωποι που προτάθηκαν από τα Κόμματα, τις Κινήσεις και τα μέλη του Π.Σ ,

Ε) 41 μέλη της ανεξάρτητης επιτροπής διεξαγωγής εκλογών συμπεριλαμβανομένων και τον Περιφερειακών υπευθύνων της

ΣΤ) 68 ανεξάρτητα στελέχη του ευρύτερου χώρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Αιγιάλεια  στην Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου εκπροσωπεί ο πρόεδρος της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Θανάσης Σωτηρόπουλος, ανάμεσα στους 110 εκλεγμένους φορέων όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.

Προεκλογικά η πρόεδρος του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, όταν είχε επισκεφθεί το Αίγιο, σαν πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην Αχαΐα, επέλεξε την Ένωση, με τον πρόεδρό της Θανάση Σωτηρόπουλο  να την υποδέχεται και την απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό.

Ο κ. Σωτηρόπουλος είναι ο μοναδικός Αιγιαλέας στην ΟΕΣ και συμμετείχε στην πανηγυρική εκδήλωση της Κυριακής στο Caravel. Επίσης ο πρόεδρος της ΠΕΣ συμμετέχει και στη νεοσύστατη Επιτροπή Πρωτογενούς Τομέα του Κινήματος Αλλαγής που θα ξεκινήσει τις εργασίες του μετά το ιδρυτικό συνέδριο της νέας παράταξης, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr