background img
banner
banner

Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της Αιγιάλειας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Α.Ε.Κ. ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΡΤΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΑΙΓΙΟΥ

Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της Αιγιάλειας που σχετίζονται με το ασφαλιστικό τους φορέα, απασχολούν την Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση. Μάλιστα, τα θέματα αυτά τέθηκαν και στον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σπαρτινό από τον επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. Αρίστο Τηλιγάδη, κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή στα γραφεία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (πρώην ΟΑΕΕ) Αιγίου.

΄΄Με γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων αρχίζει και η νέα χρονιά για την «φωνή» της Αιγιάλειας στο Επιμελητήριο Αχαΐας, την ΠΑΕΚ΄΄, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Κίνησης, η οποία αναφέρεται στην συνάντηση της Παρασκευής. Ο επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. και με την ιδιότητα του α΄ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, συζήτησε τα  θέματα αυτά με τον κ. Σπαρτινό, αλλά και την συνεργάτη του κ. Μελισσαροπούλου καθώς και τα μέλη της συντονιστικής ΣΥΡΙΖΑ Αιγιαλείας.

΄΄Κατά την διάρκεια της συνάντησης, έγινε εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, πάνω στα προβλήματα των συναδέλφων μας, κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Αιγιάλειας, ενώ ο κ. Σπαρτινός επισήμανε την προώθηση όλων των αιτημάτων μας, προς το αρμόδιο Υπουργείο΄΄, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr