background img
banner
banner

Παρουσίαση λευκώματος «Μουσείον Ιάκωβος Τσούνης» στην Αθήνα

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Το άρτι εκδοθέν από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας λεύκωμα «Μουσείον Ιάκωβος Τσούνης» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, την οποία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προς τιμήν τού δωρητού των εκθεμάτων τού εν λόγω Μουσείου, κ. Ιακώβου Τσούνη, έχει ως εξής: Σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, τον δήμαρχο Παπάγου κ. Ηλία Αποστολόπουλο και τον δήμαρχο Αιγιαλείας Αθανάσιο Παναγόπουλο. Παρουσίαση του λευκώματος από την θεολόγο κ. Χρύσα Δημητρίου, Υπ. Διδάκτορα Βυζαντινής Αρχαιολογίας Α.Π.Θ., η οποία επιμελήθηκε της συγγραφής και εκδόσεώς του. Σύντομη παρέμβαση του κ. Ιακώβου Τσούνη και κλείσιμο της εκδηλώσεως από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο.

Την εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ., συντονίζει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Τσάκαλος, Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγίου. Η μετακίνηση όσων επιθυμούν από το Αίγιο να μεταβούν στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (λεωφόρος Περικλέους 55) θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία που θα διαθέσει η Ιερά Μητρόπολη. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και τον αριθμό των ατόμων στα Γραφεία τής Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα στην κ. Λευκή Πρασίνου, από Δευτέρα έως Παρασκευή (26910 21777, 9π.μ. – 1μ.μ.).


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr