background img
banner
banner

Προβληματική η κατάσταση με τα σχολικά γεύματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μόλις δύο ημέρες έχει υλοποιηθεί το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, από τις 8 Ιανουαρίου που ξεκίνησε. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ακαταλληλότητα που παρουσιάζουν τα γεύματα, ως προς την θερμοκρασία υπό την οποία καταφθάνουν στο σχολείο, με αποτέλεσμα η επιτροπή παραλαβής γευμάτων, μετά τον σχετικό έλεγχο, να αρνείται να τα παραλάβει και κατ’ επέκταση να τα σερβίρει στα παιδιά.

Όπως επισήμανε στo “Protinonline.gr “ο διευθυντής του σχολείου Τριαντάφυλλος Κιντής, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή παραλαβής σχολικών γευμάτων, ΄΄μόλις δύο ημέρες παραλάβαμε τα σχολικά γεύματα, διότι όλες τις υπόλοιπες, στον έλεγχο που πραγματοποιήσαμε, όπως προβλέπεται, οι θερμοκρασίες δεν ήταν οι ενδεδειγμένες. Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε εκπτώσεις σε ζητήματα υγείας και επειδή κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία των παιδιών, δεν παραλαμβάνουμε τα γεύματα. Δυστυχώς, ο ανάδοχος δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του κι αυτό είναι άδικο για τους δικούς μας μαθητές που στερούνται του ευεργετήματος΄΄.

΄΄Το περίεργο είναι ότι δεν… ιδρώνει το αυτί κανενός, αφού κανείς ως τώρα, ούτε υπηρεσιακός παράγοντας, ούτε συλλογικός φορέας, δεν έχει αναζητήσει τις αιτίες της κατάστασης αυτής΄΄, σχολίασε ακόμη ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου…


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr