background img
banner
banner

«Σάρωσαν» οι μαζορέτες του Αιγίου!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με δύο κύπελλα και πολλές διακρίσεις επέστρεψαν από την Θεσσαλονίκη οι μαζορέτες τού Αιγίου που συμμετείχαν στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος στο Cheerleading, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου. Ομάδες από όλη την Ελλάδα κλήθηκαν να διαγωνιστούν στο Free StylePom, το CheerHipHop και toCheerJazz με στόχο την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Επίσης αναδείχθηκε και  η καλύτερη αθλήτρια cheerleading (Cheerleader of the Year) ανά ηλικιακή κατηγορία ,στην σόλο κατηγορία Free StylePom.

Οι αθλήτριες, προερχόμενες από Αίγιο, Θήβα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσίασαν σχεδόν 70 χορογραφίες, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από δύο Διεθνής Κριτές-Προπονήτριες από την Αυστρία και δύο Ελληνίδες κριτές.

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε αθλητικό CAMP εκμάθησης χορογραφιών από Διεθνείς προπονητές και χορογράφους στην κεντρική σάλα του γηπέδου, ταυτόχρονα για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, σύμφωνα με τις αντίστοιχες ηλικιακές τους κατηγορίες στις οποίες και διαγωνίστηκαν οι ομάδες. Κυπελλούχοι Ελλάδος αναδείχθηκαν οι ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογία σε εκτέλεση ανά ηλικιακή κατηγορία και είδος αθλήματος.

Οι μαζορέτες του Αιγίου, με προπονήτρια την Κατιάνα Λατάνη, κατάφεραν να φέρουν 2 Κύπελλα και πολλές διακρίσεις. Συγκεκριμένα: 1η ΘΈΣΗSOLO Free Style Pom JUNIORAΜΕ με την αθλήτρια Λώλη Νεφέλη.

1η θέση Ομαδικό CHEER HIP-HOP JUNIOR B με τις αθλήτριες Λώλη Νεφελη, Γιούπη Μαρία, Μπούνα Εβελίνα, Σκούντζου Γεωργία, Σταμοπούλου Γεωργία και Τερλέση Ζέτα.

2η θέση Ομαδικό Free Style Pom JUNIOR B, 2η θέση DOUBLE TEENS Cheer Jaz με τις αθλήτριες Γιαννοπούλου Αργυρώ και Μπομποτσιάρη Αθηνά.

3η θέση SOLO Free Style Pom JUNIOR Β με την αθλήτρια Λώλη Μαριλύ.

4η θέση ομαδικό Free Style PomTEENS με τις αθλήτριες Γιαννοπούλου Αργυρώ, Λώλη Μαριλύ, Μπέσκου Αθανασία, Μπομποτσιάρη Αθηνά, Νικητοπούλου Νίκη.

4η θέση Ομαδικό CHEER HIP-HOP ΤΕΕΝS με τις αθλήτριες Γιαννοπούλου Αργυρώ, ΛώληΜαριλύ, Μπέσκου Αθανασία, Μπομποτσιάρη Αθηνά, Νικητοπούλου Νίκη και Σταμοπούλου Γεωργία.

6η θέση SOLO Free Style Pom ΤΕΕΝS με την αθλήτρια Νικητοπούλου Νίκη

Πρόταση να φιλοξενηθεί παρόμοια διοργάνωση στο Αίγιο

Σε δηλώσεις της, η προπονήτρια της αιγιώτικης ομάδας Κατιάνα Λατάνη, επισήμανε: ΄΄Όταν η νίκη προέρχεται μετά από σκληρή δουλειά, η χαρά και δικαίωση είναι πολύ μεγαλύτερη πρώτα για τα παιδιά που συμμετείχαν και μετά για τους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους και σ΄ εμένα, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Αξίζει να τονιστεί η δυσκολία του κυπέλλου που αντιμετώπισαν τα παιδιά μας, καθώς την Α΄ ημέρα συνεχώς χωρίς φαγητό και ξεκούραση προπονούνταν με σκληρό πρόγραμμα από διεθνείς προπονήτριες από την Αυστρία, διδάσκοντας άγνωστες  χορογραφίες, προκειμένου να διαγωνιστούν και να διακριθούν σ΄ αυτές την επομένη ημέρα έχοντας να αντιμετωπίσουν αθλήτριες που έχουν διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και τα κατάφεραν επαξίως, κατορθώνοντας να κάνουν όλη τη Θεσσαλονίκη να μιλά για την μικρή μας πόλη το Αίγιο. Για το λόγο αυτό και μας προτάθηκε να φιλοξενηθεί παρόμοια αναμέτρηση στο μέλλον για να κάνουμε το Αίγιο περήφανο! Επόμενος στόχος μας είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Ιούνιο στην Αθήνα΄΄.

 


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr