background img
banner
banner

Στήριξαν και ενίσχυσαν το μπαζάρ του Φιλοζωικού

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1.700 ΕΥΡΩ

Με επιτυχία στέφθηκε το μπαζάρ του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», με τα μέλη του να παραμένουν στην πλατεία Αγίας Λαύρας ως την τελευταία μέρα του χρόνου, καθημερινά, αψηφώντας κρύο και βροχές… Από το μπαζάρ συγκεντρώθηκαν συνολικά 1.781,30€ ενώ σημαντική ήταν η συμβολή μελών ως προς την συγκέντρωση και διάθεση των ειδών που πωλήθηκαν προς ενίσχυση του Συλλόγου, με σκοπό να συνεχίσει το σημαντικό κοινωνικό του έργο.

Από πλευράς του Συλλόγου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια, όσους προσέφεραν χρήματα  χωρίς να πάρουν κάτι και αυτούς που μοιραστήκαν τις δικές τους εμπειρίες και την αγωνία τους για τα αδεσποτάκια που φροντίζουν. Ως ξεχωριστές στιγμές αναφέρουν όταν ένας ηλικιωμένος κύριος, που τα πόδια του δεν τον στηρίζουν καλά, πήγε στην πλατεία μόνο και μόνο για να ενισχύσει τον Σύλλογο, αλλά και όταν ένα παιδάκι ούτε 10 ετών, πήγε στην πλατεία για να πάρει τα δώρα για όλη του την οικογένειά του από το μπαζάρ για τα σκυλάκια, γιατί τα αγαπάει πολύ κι ας μην έχει!

΄΄Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς τους φίλους που μας βοήθησαν φέρνοντάς μας τα πράγματα που γέμισαν τους πάγκους μας! Χαρήκαμε πολύ γιατί οι δημιουργίες σας ήταν πολύ όμορφες και οι περισσότερες αναπάντεχες!΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου που εκφράζονται και ευχαριστίες ξεχωριστά προς άτομα που βοήθησαν ώστε να σημειώσει επιτυχία η όλη προσπάθεια.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr