background img
banner
banner

Τρόφιμα στην Μάνδρα από τον Χορευτικό Όμιλο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ

Μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πληγείσας περιοχής του Δήμου Μάνδρας Αττικής, κ. Αντωνίου, ο ενήλικας χορευτής του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου Βασίλειος Καραφωτιάς διέθεσε το κατάλληλο αυτοκίνητο και μαζί με τον διευθυντή και πρόεδρο του Ομίλου Χρήστο Κιλιά μετέφεραν και παρέδωσαν τρόφιμα και ρούχα, που συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου.

Η κοινωνική υπηρεσία του εν λόγω Δήμου ευχαρίστησε για την προσφορά του, τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, τονίζοντας τα εξής: «Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συνδρομή σας στο Δήμο μας προσφέροντας τρόφιμα και ρούχα προκειμένου να διανεμηθούν στους πληγέντες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας».

 Καλαίσθητη και χρήσιμη έκδοση η ατζέντα του Χορευτικού

Εν τω μεταξύ, στα 40 χρόνια δημιουργικής πορείας είναι αφιερωμένο το  ημερολόγιο – ατζέντα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Πρόκειται για μία καλαίσθητη έκδοση, στην οποία παρουσιάζεται η ιστορία του Ομίλου, το σπουδαίο έργο του και η τεράστια συνεισφορά του στην διατήρηση της παράδοσης και τον Πολιτισμό της Αιγιάλειας. Η ατζέντα εμπεριέχει εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα δεκάδες ταξίδια του Ομίλου σε όλο τον κόσμο (δεν αποκαλείται τυχαία «πρεσβευτής του Αιγίου και της Ελλάδας στο εξωτερικό») και σημειώματα του διευθυντή και προέδρου Χρήστου Κιλιά και της επί σειρά ετών προέδρου Ελένης Αρβανίτη- Καφεντζή, ενώ είναι εύχρηστη, διαθέτοντας κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ · ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr