background img
banner
banner

Κοσμοπλημμύρα και στην δεύτερη πίτα του Χορευτικού

ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΚΕΦΙ Ο «ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ»

Μία χορευτική πανδαισία 11 τμημάτων και 250 τουλάχιστον χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι από το πρωί ως το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων» στην εκδήλωση για την κοπή της δεύτερης πίτας του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Και ήταν πολλοί αυτοί, αφού ο «Απόλλων» γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους που απόλαυσαν το θέαμα και καταχειροκρότησαν τους χορευτές.

Την έναρξη της δεύτερης κοπής πίτας κήρυξαν δύο παρουσιάστριες από τις παλαιές του Ομίλου, οι Μαίρη Καρβέλα και η Ανδριάνα Προδρομάκη, που τώρα παρακολουθούν τμήματα ενηλίκων, ενώ στην οθόνη προβαλλόταν η εκπληκτική δουλειά του Βασίλη Μανουηλίδη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους ενήλικες 4ου έτους της Πέμπτης και με χορούς Εύβοιας. Συνεχίστηκε με 3ο έτος Τρίτης και χορούς των Κυθήρων, με τμήμα ενηλίκων Τρίτης με χορούς Μακεδονίας , με το 6ο έτος Σαββάτου που ήταν και το πολυπληθέστερο με 36 νεαρούς χορευτές που παρουσίασαν χορούς της Κρήτης, με νησιώτες σε χορούς Κυκλάδων, με στεριανούς σε χορούς Πανελληνίους και Αιτωλοακαρνανίας. Ακολούθησε η παρουσίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής επιτροπής από τον Πρόεδρο Χρήστο Κιλιά, το καλωσόρισμα και οι ευχαριστίες του ιδίου για την στήριξη 40 χρόνια στο πρόσωπό του, στο Χορευτικό, στα εκάστοτε Διοικητικά συμβούλια.

Στην θρησκευτική τελετή με ευχές για το νέο έτος , ο εκπρόσωπος της τοπικής εκκλησίας τέλεσε αγιασμό και έκοψε μαζί με τον πρόεδρο την πίτα. Στην συνέχεια το 4ο έτος της Δευτέρας παρουσίασε χορούς Αιγαίου, οι ενήλικες της Δευτέρας χορούς Δυτ. Θράκης, το 1ο έτος της Πέμπτης χορούς Σποράδων, οι αρχάριοι ενήλικες της Πέμπτης χορούς Ηπείρου για να κλείσει το 2ο έτος της Τετάρτης με χορούς Μακεδονίας, χωρίς να λείψει και το ¨Μακεδονία ξακουστή ¨ που χορεύτηκε και τραγουδήθηκε από τους ¨μικρούς¨ με πάθος που εντυπωσίασε.

Στο τέλος διαπιστώθηκε ότι  η πίτα, δεν έφθασε για όλους, παρά το γεγονός ότι είχαν παραγγελθεί 100 κομμάτια παραπάνω από την προηγούμενη Κυριακή. Τόσος ήταν ο κόσμος πού κατέβαλε την πλατεία και την εξέδρα, υπήρχαν δε και πολλοί όρθιοι. Με ευχές για «καλή χρονιά» τελείωσε και η τρίτη εκδήλωση του Χορευτικού μέσα σε 17 ημέρες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr