background img
banner
banner

Σίγουρος για την παραμονή του ΠΓΣ ο Δημητρίου

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Την σιγουριά του για την παραμονή στον Παναιγιάλειο υπογράμμισε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου, ενώ παράλληλα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των «11», τους οποίους συμπλήρωσε ο Καζναφέρης.
Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας που εξακολουθούσε να έχει πυρετό τη μέρα του αγώνα, αντικαταστάθηκε από τον Κώστα Καζναφέρη. Ο τελευταίος είχε δηλώσει ότι θα αποχωρήσει, εισάκουσε την παράκληση του Δημητρίου, με τον προπονητή του Παναιγιάλειου να τον θεωρεί απαραίτητο στην ομάδα και να προσπαθεί να τον μεταπείσει.
Εκείνο που ικανοποίησε περισσότερο τον νέο τεχνικό του Παναιγιάλειου, είναι ότι η Αιγιώτικη ομάδα αν και έπαιξε με παίκτες σε διαφορετικές θέσεις από τις δικές τους, για τον ίδιο θα μπορούσε να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ο Παναιγιάλειος όμως ήταν ο ηθικός νικητής της συνάντησης με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Έτοιμοι για τον στίβο οι νέοι ποδοσφαιριστές

Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν υπογράψει, αλλά και αυτούς που βρίσκονται στο στόχαστρο για να αποκτηθούν, ο Πέτρος Δημητρίου θεωρεί ότι είναι ετοιμοπόλεμοι, ότι μπορούν να προσφέρουν το μεγαλύτερο ποσοστό από τις δυνατότητές τους.

Ήρθε ο Αγιούποφ

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, ο Δήμος Καντιμίρης υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο τον 25χρονο Τιμούρ Αγιούποφ, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για τον επιθετικό Βραζιλιάν Εγκόν, που είχε αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης και Απόλλωνα Αθήνας.
Παράλληλα ο Καμερουνέζος 18χρονος Νιγηριανός επιθετικός Τσάινα, που είχε δοκιμαστεί και στον Αχαρναϊκό, είναι μια ακόμα από τις επιλογές του Δημητρίου, όπως επίσης και ο 24χρονος αμυντικός Ενγκομπά.

Παίζει Δευτέρα, έχει παραπάνω μια μέρα

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής φέρνει τον Παναιγιάλειο αγωνιζόμενο τη Δευτέρα με τον Καραϊσκάκη, στους Αγίους Αναργύρους Άρτας, γεγονός που βολεύει τον Πέτρο Δημητρίου να έχει περισσότερο στη διάθεσή του τους νέους παίκτες, στο ξεκίνημά του να τους βάλει σε ένα …καλούπι, να σχηματίσει ένα ομοιογενές σύνολο.

Ο ΟΦΗ 3-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης

Στο χθεσινό παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική, ο ΟΦΗ με γκολ του Παπαστεριανού, και δυο του Μάνου, επικράτησε 3-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης, που είναι η επόμενη αντίπαλος του Παναιγιάλειου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr