background img
banner
banner

Στην… αντεπίθεση ο Λάμπης Παπαδόπουλος

ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την αντίδραση του πρώην προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας και νυν μέλους του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Nοτιοδυτικής Ελλάδος Λάμπη Παπαδόπουλου, προκάλεσαν αφενός τα όσα αναφέρθηκαν εις βάρος του κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου το βράδυ της Δευτέρας και αφετέρου το γεγονός ότι δεν αναγνώσθηκε η γραπτή δήλωση που είχε στείλει στον σύλλογο το ίδιο πρωί, μέσω δικαστικού επιμελητή.

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κάνει λόγο για «αντισυναδελφική, αντιδεοντολογική και παντελώς παράνομη συμπεριφορά της νυν διοίκησης του συλλόγου εναντίον του», τονίζοντας πως «όσοι το έπραξαν θα έρθουν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη»!

Σε χθεσινή δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος, αναφέρει: «Είναι γνωστό στην πόλη μας ότι από την θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, αντικαταστάθηκα, εκδιώχτηκα κυριολεκτικά, κατά τρόπο παράνομο και πραξικοπηματικό στις 30.11.2017. Είναι επίσης γνωστό ότι έχω προσφύγει στα αρμόδια Δικαστήρια και αναμένεται η δικαίωσή μου.

Στις 12.2.2018 ο σύλλογός μας είχε την τακτική ετήσια γενική του συνέλευση. Με εξώδικη δήλωσή μου, πού κοινοποιήθηκε στον σύλλογο την ίδια ημέρα δια δικαστικού επιμελητή, ζητούσα να αναγνωστεί στην γενική συνέλευση για να λάβουν γνώση τα μέλη μας σχετική επιστολή μου προς αυτούς. Πλην όμως, η νυν διοίκηση του συλλόγου αγνόησε την εξώδικη δήλωσή μου και δεν αναγνώστηκε στο σώμα η επιστολή μου, αντιθέτως επιτράπηκε να γίνουν προσβλητικές και συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό μου. Όσοι βεβαίως το έπραξαν σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη».

Χαρακτηρίζει αντισυναδελφική και αντιδεοντολογική την μη ανάγνωση της επιστολής του

Ο πρώην πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Α. αναφέρει ακόμη τα εξής: «Οι καταστατικές διαδικασίες του συλλόγου μας αλλά και η καλή πίστη, επιβάλλουν την ανάγνωση επιστολής στην γενική συνέλευση οποιουδήποτε μέλους του συλλόγου πόσο μάλλον όταν θέλει το μέλος αυτό να προστατεύσει τον εαυτό του από ψευδείς κατηγορίες, αλλά η νυν διοίκηση του συλλόγου μας προφανώς αγνοεί τα ανωτέρω.

Στην αντισυναδελφική, αντιδεοντολογική και παντελώς παράνομη συμπεριφορά της νυν διοίκησης του συλλόγου εναντίον μου, δηλώνω ότι δεν ακολουθώ την μικρόψυχη και μικροπολιτική τακτική τους, παραμένω συνεπής στους αγώνες μου για το καλό του συλλόγου μας, απαντώ με όλα τα νόμιμα μέσα και μόνο με αυτά, στις δε δικαστικές αίθουσες θα αποδειχθεί η αλήθεια και οι υπεύθυνοι της συκοφαντίας μου και των λοιπών σε βάρος μου αδικημάτων θα λογοδοτήσουν συντόμως».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr