background img
banner
banner

Το “Black Panther” σε πρώτη παγκόσμια προβολή στον Απόλλωνα!

Σε πρώτη παγκόσμια προβολή η νέα ταινία της Marvel Studios “Black Panther” έρχεται στον Απόλλωνα από 15 έως 21 Φεβρουαρίου και υπόσχεται δράση και μεγάλες συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους!

Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T’Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda – ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους – επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά – και Μαύρου Πάνθηρα – δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Πληροφορίες: Σκηνοθεσία: Ράιαν Κόύγκλερ

Ηθοποιοί: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Φόρεστ Γουίτακερ

Διάρκεια: 134 λεπτά

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη 14/2 έως Τετάρτη 21/2:
•   “Black Panther”:  19:00 & 21:30 – είσοδος 5 ευρώ

Την Καθαρά Δευτέρα δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη προβολή της κινηματογραφικής λέσχης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr