background img
banner
banner

Το τσίκνισαν… οι εργαζόμενοι του δήμου Αιγιάλειας

ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα ήταν η χθεσινή μέρα και για τους εργαζομένους του δήμου Αιγιαλείας, που όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος, τίμησαν το πιστά το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, οργανώνοντας τη δική τους γιορτή στις αποθήκες του δήμου στην παραλία του Αιγίου.

Το Σωματείο Εργατοτεχνιτών του δήμου είχε φροντίσει ώστε οι μεζέδες να είναι έτοιμοι στην ώρα τους και το κρασί, ώστε με κέφι να διασκεδάσουν όπως αρμόζει στην ημέρα. Πιστή στο ραντεβού αυτό και η αντιδήμαρχος Έργων Βάσω Ψυχράμη, που βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους και χόρεψε μαζί τους.

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος βρέθηκε στη Δυτική Αιγιάλεια και συγκεκριμένα στο πρώην δημαρχείο Συμπολιτείας, όπου μαζί με τον  υπεύθυνο αντιδήμαρχο Μιχάλη Κυριακόπουλο,  τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Περικλή Παπαγιαννακόπουλο  και τους εργαζόμενους τσίκνισαν όπως αρμόζει το έθιμο.

Αντίστοιχα και στην Ανατολική Αιγιάλεια ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γιοβάς βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων που γιόρτασαν αρχικά στην πλατεία της Ακράτας και στη συνέχεια στην πλατεία Συλίβαινας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr