background img
banner
banner

Στη Ζαρούχλα οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ …ΚΟΨΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου η εκδρομή  της Γ τάξης στη Ζαρούχλα (κτήμα Νύμφες)  με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς κα Βούρτση Σπυριδούλα και κα Μητσόβα Ελένη.

Η εκδρομή διοργανώθηκε στα πλαίσια της βράβευσης (1ο βραβείο) της Γ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας για τη δράση του τμήματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τίτλο: “Κάνε  κάτι δραστικό…κόψε πια το πλαστικό “.

Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με το χώρο και τις δραστηριότητες. Διασκέδασαν, έπαιξαν, έφαγαν, χόρεψαν, έκαναν  ιππασία και κατάβαση με μηχανές!

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Αργύρης Νικολόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του κτήματος ,κ. Μαστροκούκο Τάσο καθώς και το προσωπικό του χώρου για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Ευχαριστεί ακόμη τους γονείς των μαθητών που ήταν συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

Θερμά ευχαριστήρια στις δύο δασκάλες του Σχολείου  κα. Σπυριδούλα Βούρτση και κα. Ελένη Μητσόβα για την καθοδήγηση, οργάνωση αλλά και συμπαράσταση σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος στα μικρά τριτάκια.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Αχαΐας και την υπεύθυνη κα. Πένυ Σακοβέλη αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την αμέριστη βοήθεια σε όλα…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr